Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-03-02 08:43 e.gergo realmadrid.com
Vinicius Jr.: „Nagyon különleges nap ez a számomra” Érdekességek, statisztikákNyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 25. forduló 2021 MÁR 01 (hétfő) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 1-1

A Real Sociedad elleni spanyol bajnoki mérkőzés volt a századik tétmeccs, amin Vinicius Jr. pályára léphetett a Real Madrid színeiben. A támadó góllal ünnepelt, a lefújás után pedig röviden értékelte is az eseményeket:

Száz meccs
„Nagy szó, hogy száz mérkőzésig jutottam már ezekben a színekben. Nagyon örülök neki, nagyon különleges nap ez a számomra. A családommal is beszéltem róla, hogy milyen izgalmas elérni a száz mérkőzést a csapattal, és hogy mindent bele kell adnom a címerért, amit annyira szeretek”.

A Sociedad elleni mérkőzés
„Az első félidőben nagyon jól játszottunk, de a másodikban kicsit sok területet adtunk az ellenfélnek, és ezért meg is büntettek minket. Csalódottak vagyunk, hogy nem sikerült megszereznünk a győzelmet, amire szükségünk lett volna. Minden meccsünket meg akartunk volna nyerni a városi derbi előtt, de az utolsón döntetlen született most. De ebben a szellemben kell folytatnunk a munkát, ha nyerni akarunk valamit a szezon végén”.

Versenynaptár
„A Sociedad egy jó csapat, akik nagyon jó dolgokra képesek. Kemény meccs volt, ilyen a spanyol bajnokság. Kemény csapatokkal nézünk szembe folyamatosan, és minden meccsre összpontosítanunk kell, és a lehető legjobb formában kell érkeznünk rájuk”.

Derbi
„Mindig bele fogunk adni ezért a mezért mindent, ami tőlünk telik. Folytatni fogjuk a munkát, és az utolsó percig fogunk harcolni. Most van majdnem egy hetünk arra, hogy dolgozzunk a dolgokon. Meg kell majd vizsgálnunk a mai meccset is, és összpontosítanunk kell az Atlético elleni mérkőzésre. Jól kell majd teljesítenünk, ha nyerni akarunk”.

Vinicius Jr. az Atlético Madrid ellen debütált a csapatban, egy 2018 szeptember 29-i, Santiago Bernabéu stadionban lejátszott meccsen. Azóta megnyerte a csapattal a Klubvilágbajnokságot, a spanyol bajnokságot és a Spanyol Szuperkupát. Száz mérkőzése öt különböző versenysorozatból tevődik össze: 69 a bajnokságban, 16 a Bajnokok Ligájában, 12 a spanyol kupában, kettő a Spanyol Szuperkupában és egy a Klubvilágbajnokságban.

Eddigi három, Real Madridban töltött szezonjában Vinicius 58 győzelemből vette ki a részét, és tizenkét alkalommal volt eredményes. A legutóbbi szezonban lépett pályára eddig a legtöbb meccsen egy idény során, szám szerint 38 mérkőzésen kapott lehetőséget. Ami az idei szezont illeti, eddig összesen 31 meccsen lépett pályára (tizenhat meccsen kezdőként, 15 alkalommal pedig csereként)

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend