Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane: “Sokkal többet érdemeltünk volna”
2021-03-02 08:18 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Sokkal többet érdemeltünk volna” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 25. forduló 2021 MÁR 01 (hétfő) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 1-1

Zinedine Zidane értékelése a Real Sociedad elleni, 1-1-es döntetlen után:

Többet érdemelt volna a csapat
“Sokkal többet érdemeltünk volna, különösképp ha megnézzük, hogy mennyi helyzetet alakítottunk ki. Nem sikerült gólra váltanunk ezeket, főleg az első félidőben – pedig ez megváltoztathatta volna a játék képét. A Sociedad előtt egy helyzet adódott, amiből gólt is szereztek. Így mennek a dolgok a fociban”.

Hosszú még az út
“Voltak olyan meccseink is biztos, amiken nyertünk holott talán nem érdemeltünk volna győzelmet. Ez nem változtat semmin. Szerintem jó formában vagyunk, a legutóbbi hat meccsen van öt győzelmünk és egy döntetlenünk. Emlékeznünk kell rá, hogy hosszú még az út előttünk”.

Mindenki botlik a szezon során
“A szezon folyamán minden csapat veszít pontokat. Tudjuk, hogy gyűjtenünk kell őket, és most mi is elhullajtottunk kettőt. De arra fogunk törekedni, hogy gyűljenek a pontok a nevünk mellett a tabellán. Hosszú még az út előttünk”.

Teljesítmény
“Nem tudom, hogy ez lett volna-e a legjobb teljesítményünk az utóbbi időszakban, hiszen mindig jobb, ha az ember nyerni is tud. Az biztos, hogy jó teljesítményt nyújtott a csapat, de hogy a legjobb lenne… Nem tudom, hiszen elveszítettünk két pontot. Bosszant a dolog, látva a játékosok erőfeszítéseit. De a teljesítményünkkel elégedettek lehetünk, domináltunk ma este a pályán. Folytatnunk kell, sok van még hátra”.

Courtois: “Jól teljesítettünk, csak a második gól hiányzott”

Felállás
“Azért hoztuk le Lukát, hogy Fede pályára léphessen. Átálltunk egy három belső védős rendszerre, mert nem tetszett, ahogyan a csapat kezdett a nyomást tekintve. Szerintem domináltuk a meccset. Volt három-négy nagy helyzetünk az első félidőben, de sajnos nem tudtunk őket gólra váltani. A második játékrészben is voltak jó helyzeteink. Elveszítettünk most két pontot egy hazai meccsen, de a mutatott játékkal elégedett vagyok”.

Vinicius gólja
“Örülök, hogy Vini gólt szerzett. Egy pontot szereztünk, és most tovább kell lépnünk. Keményen kell dolgoznunk, és erőfeszítéseket kell tennünk a továbbiakban is”.

Benzema visszatérése
“Reméljük, hogy Benzema velünk lehet az Atlético elleni meccsen, de meglátjuk még, hiszen egyelőre még nem edzett a csapattal. Holnap kielemezzük a helyzetet. Jól van amúgy, a sérülése ár sokkal jobb állapotban van. Holnap meglátjuk”.

Teljes menetrend