Fejléc kép
Fórumajánló
Lucas Vázquez ultimátumot adott a Real Madridnak
2021-03-03 09:41 ___Samy___ managingmadrid.com
Lucas Vázquez ultimátumot adott a Real Madridnak Átigazolási hírek

A játékos szerződéshosszabbításáról szóló tárgyalások megtorpantak, a klubnak már csak 4 hónapja maradt.

Az ABC szerint Lucas Vázquez közölte a klubbal a feltételeit, amiket ha megkap, hajlandó hosszabbítani. A saját nevelésű játékos úgy érzi, hogy kiérdemelte a fizetésemelést, így többet szeretne kapni, mint Militao vagy Jovic. A játékos és a képviselete három éves szerződést és 15%-os emelést szeretne, ezzel szemben a Real Madrid ajánlata három év, de 10%-os csökkentés a pandémia miatt. Így mindkét fél távol áll a megállapodástól.

Ha minden a jelenlegi helyzetben marad, akkor Lucas szabadon igazolható lesz június 30 után, és vannak kérői bőven. Az AC Milan, a Napoli, a Leeds és az Everton egyaránt érdeklődik iránta.

A jobbszélső, aki jobbhátvédként is bevethető, Zidane csapatának egyik legfontosabb játékosa. A sok sérülés miatt Lucasnak már sikerült zsinórban 20 alkalommal a kezdőbe kerülnie, és már több, mint 2000 percet töltött a pályán.

Zidane természetesen szeretné, hogy a “katonája” maradjon, de nem úgy néz ki, hogy a klub hajlandó ekkora összeget áldozni egy olyan játékosra, aki júliusban már 30 éves lesz. Ha a felek tartják a Lucas által megszabott időt, akkor ebben a hónapban pont kerül az ügy végére.

Teljes menetrend