Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-03-05 10:09 ___Samy___ managingmadrid.com
Keylor Navas: „A Real Madridnál egy néhányan nem hittek bennem” Nyilatkozatok

A Real Madrid korábbi kapusa a PSG hivatalos oldalának adott interjúban beszélt az érzéseiről és a spanyol fővárosban szerzett tapasztalatairól.

„Mikor csatlakoztam a Real Madridhoz, soha nem próbáltam meg bebizonyítani, hogy jobb vagyok, mint Iker Casillas, vagy, hogy az én karrierem jobb lesz, mint az övé. Csak próbáltam kihasználni a lehetőséget, amit kaptam és a legjobb formámat nyújtani”, mondta Navas.

A kapus ezután elmondta, hogy mik a különbségek a Real Madrid és a PSG között.

„Párizsban mindenkinek érzem a támogatását és a szeretetét. Spanyolországban úgy éreztem, hogy a klubon belül egy néhányan nem hittek bennem. Mindig hálás leszek a szurkolóknak a felém mutatott szeretetükért, és a csapattársaimnak, hogy mindig hittek bennem. A dolgok egy kicsit másak itt a PSG-nél, mindenki bízik bennem és erre a támogatásra igyekszem magabiztosan válaszolni.”

A kapus itt valószínűleg még a 2015-ös esetre utalt, amikor a Real Madrid majdnem leigazolta David De Geát, aminek értelmében Navas került volna Manchesterbe. Végül mindenki maradt a helyén, Navassal a kapuban a Real Madrid többek között zsinórban három Bajnokok Ligáját nyert, azonban még ez sem volt elég. a Vezetőség úgy érezte, hogy elengedhetetlen a fejlődés kapusposzton, így érkezett a csapathoz Courtois 2018-ban, Navas mellé.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend