Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-03-05 09:25 e.gergo marca.com
Mariano a legújabb áldozat Sérülések, eltiltások

A Real Madrid orvosi szobájának naplójába bekerült a 42. sérülés is a szezon során, ez Mariano neve mellett szerepel most.

A 27 éves támadó biztosan kihagyja az Atlético Madrid elleni derbit a bajnokságban, visszatérésének várható időpontjáról pedig egyelőre még nincsenek hírek. A spanyol sajtó becslései szerint Mariano két hetet legalább kénytelen lesz kihagyni izomsérülése miatt.

Kérdésessé válik így az is, hogy az Atlético Madrid ellen ki lesz a pályán a támadó szekcióban, hiszen Benzema bár jól dolgozik már az edzéseken, nem biztos, hogy bevethető lesz a városi rivális elleni bajnoki mérkőzésre. A Real Madrid francia vezetőedzője Isco-t játszhatta már „hamis kilences” pozícióban az Atalanta elleni mérkőzésen, a Sociedad ellen pedig a most kidőlt Mariano volt a kezdőcsapatban.

A sérültek névsorában ott van még Dani Carvajal, Eden Hazard és Sergio Ramos is, míg Rodrygo és Fede Valverde csak nemrég térhettek vissza a csapathoz sérülés után. Mariano izomsérülése volt a 42. sérülése a Real Madridnak a 2021/2022-es szezon során – számol be a spanyol MARCA napilap.

Eden Hazard bízik benne, hogy hamarosan újra a csapattal dolgozhat, Ramos pedig az Atalanta elleni visszavágót célozta meg a visszatérésre. A kapitány a január 14-i, Bilbao elleni Spanyol Szuperkupa meccs óta nem lépett pályára a csapattal.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend