Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-03-05 09:14 e.gergo as.com
Mourinho: A Real tehet arról, hogy Bale ilyen rosszul kezdte a szezont Angliában Nyilatkozatok

José Mourinho, a Tottenham jelenlegi edzője Gareth Bale teljesítményéről beszélt az újságíróknak. Gareth Bale rendkívüli formaromlását a „Special One” a Real Madrid számlájára írja.

A támadó rosszul kezdte a szezont a Tottenham-ben szeptemberi, egy szezonra szóló visszatérése óta. Nehezen találta formáját, erőnléti szempontból is visszaesett, így hamar kegyvesztett lett Mourinho irányítása alatt.

Az utóbbi időszakban azonban kezdi megtalálni formáját a walesi támadó, a Wolfsberger elleni Európa Liga mérkőzéseken két meccsen két gót és egy gólpasszt jegyzett a neve mellé kevesebb mint 90 perces játékidő alatt, míg a bajnokságban a West Ham és a Burnley ellen játszott rendre 45 és 70 percet, előbbi meccsen egy gólpassza, utóbbin két gólja és egy gólpassza volt.

Mourinho nemrégiben azt nyilatkozta, hogy Bale jelenleg a legerősebb, legboldogabb és legmagabiztosabb önmaga a Tottenhamben töltött ideje alatt. Mourinho a nehéz szezonkezdést és lassú formaépülést a Real Madrid számlájára írja. A kérdésre, miszerint miért tartott ilyen sokáig Bale-nek, hogy formába lendüljön, a portugál szakember a következőt válaszolta:

„Nézzétek meg, hogy milyen volt a legutóbbi két éve Madridban, és kérdezzétek meg tőlük. Talán ha válaszolnak, megértitek, miért telt időbe, hogy formába lendüljön. Talán a türelem volt a kulcs abban, hogy lássuk őt elérni arra a szintre, amin az utóbbi hetek során teljesít” – mondta a portugál szakember.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend