Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-03-07 19:44 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Folytatjuk a harcot” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 26. forduló 2021 MÁR 07 (vasárnap) 16:15 Wanda Metropolitano 1-1

A Real Madrid francia vezetőedzője, Zinedine Zidane így értékelte az Atlético Madrid elleni, vasárnap délutáni döntetlent:

Fontos második félidő
„Az Atlético nyerte meg az első félidőt, és mi nyertük meg a másodikat. Szerintem igazságos eredmény született. A végén az számított, hogy a második félidőben meg tudjuk változtatni a játék képét, és ezt sikerült is elérnünk. Egy pontot szereztünk, és továbbra is életben vagyunk a tornában. Folytatni fogjuk a harcot”.

Fejlődni akar a csapat
„Így akarjuk folytatni. Sok van még hátra a bajnokságból, sok pontért játszhatunk még. Harcolni fogunk a végsőkig. Jól dolgozik a csapat, de tudjuk, hogy képesek vagyunk még a fejlődésre. Ezt is célozzuk meg, hogy fejlődjünk. Az első félidő ma nem volt jó, szerettük volna megváltoztatni a játékot a második játékrészre. A hozzáállás nagyon fontos volt ahhoz, hogy változtatni tudjunk”.

Büntető és játékvezető
„Nem megyek bele a játékvezető-témába, tudjuk hogy nehéz dolguk van. A lehetséges büntetőnél visszanézte az esetet ő is, és ezután döntött úgy, ahogy döntött. Tiszteletben kell tartanunk ezt a döntést. A felelősség ilyenkor a játékvezetőé, és el kell fogadnunk a döntést, mert már úgysem fog változni. A játékosok kezezést említettek, de a bíró megnézte a videót, és úgy döntött, hogy nem fúj büntetőt”.

Valverde és Vini
„Mindenki megérdemli a játéklehetőséget, ez nem fog változni. Én állítom össze a kezdőcsapatot, majd cserélek meccs közben. Büszke vagyok minden játékosomra. Mindannyian egy csónakban evezünk, és a végsőkig harcolunk majd”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend