Fejléc kép
Fórumajánló
Varane idén nyáron távozhat
2021-03-10 11:36 ___Samy___ managingmadrid.com
Varane idén nyáron távozhat Átigazolási hírek

A francia védő jelenlegi szerződése 2022-ben lejár, így ha a Real Madridnak nem sikerül meghosszabbítania, akkor kénytelen lesz idén nyáron megválni tőle.

Varane 28 éves, a klub vezetősége pedig nem szeretné, hogy a játékos szabadon igazolható legyen 2022-ben, így még idén nyáron megválnának tőle. A hírek szerint azonban az eladása nem élvez prioritást, és csakis abban az esetben fordulna elő, ha a játékos nem szeretné meghosszabbítani a jelenlegi kontraktusát.

A Real Madrid már több, mint 10 éve igazolta le a a franca közpéhátvédet a Lenstől, 10 millió euró fejében. Az üzlet azóta bőven megtérült, ugyanakkor kár lenne őt elvesztegetni a jelenlegi pénzügyi helyzetben, pláne, hogy karrierje csúcsán van.

Varane minden bizonnyal egy jobb szerződést szeretne majd kapni a jelenlegitől, azonban ha új kihívásokra vágyik, akkor a Real Madridnak nincs más választása, mint az eladás és a helyettes keresése.

Az AS már meg is említett három nevet, akik Varane helyére pályáznak: David Alaba, Joules Kounde és Pau Torres. Az, hogy mi lesz a történet vége, csak Varane-tól függ.

Teljes menetrend