Fejléc kép
Fórumajánló
Christian Mutilva a Real Madrid célkeresztjében
2021-03-11 18:17 ___Samy___ as.com
Christian Mutilva a Real Madrid célkeresztjében Átigazolási hírek

Számos spanyol forrás szerint a Real Madrid figyelemmel követi az Osasuna 17 éves játékosát, Christian Mutilvát, aki képes játszani a védelemben, a középpálya közepén, a széleken, de még csatárként is. A Real Madrid mellett több Premier League csapat is szeretné őt megszerezni.

A Real Madrid vezetősége továbbra is folytatja az eddigi játékospolitikáját, és a fiatal tehetségekbe szeretne invesztálni, miközben felkészülnek egy Sergio Ramos, Karim Benzema vagy Luka Modric nélküli jövőre. Azonban míg a közelmúltban inkább Dél-Amerika felé fordultak, addig most a játékosmegfigyelők nem mehettek külföldre, a feladatuk Mutilva feltérképezése, aki a Castilla csapatába érkezhetne, Raúl kezei alá.

Christian Mutilva az egyik legnagyobb spanyol tehetségként van számon tartva, aki gyakorlatilag a pálya bármely részén jól érzi magát. A 17 éves játékos még az Osasuna ifjúsági csapataiban rúgja a bőrt, de a korától magasabb korosztályokban. Jelenlegi kivásárlási ára 1.5 millió euró, ami 8 millió euróra növekszik, ha bemutatkozik a felnőtt csapatban.

Az El Correo szerint a madridi játékosmegfigyelők a 2020/21-es idényben már teljes figyelmet szentelnek neki, akárcsak az angol klubok. A fiatal játékos 190 cm magas, bal lábas, de a jobb lábát is kitűnően használja.

Mutliva 2019-ben érkezett az Osasunához a CD Pamplonától, és a klub nemrég hosszabbította meg a szerződését a mostani idény végéig. Viszont van még opciójuk egy két éves hosszabbításra is.

Teljes menetrend