Fejléc kép
Fórumajánló
Cristiano visszatér?
2021-03-12 13:48 ___Samy___ managingmadrid.com
Cristiano visszatér? Átigazolási hírek

Az El Chiringuito és a MARCA is arról számolt be, hogy Jorge Mendes a Real Madrid vezetőségével egyeztet egy esetleges visszatérésről.

Cristiano Ronaldo és Jorge Mendes a héten a Real Madrid vezetőségével tárgyalt a visszatérésről, állítja Josep Pedrerol, az El Chiringuito munkatársa, és Jose Felix Diaz, aki a MARCA újságírója. Előbbinek jó kapcsolatai vannak Cristiano “táborával”.

Mindkét fél most jött rá igazán arra, hogy rossz döntést hoztak három évvel ezelőtt. Cristiano Ronaldo nem elégedett a Juventusnál elért eredményekkel és a hírek szerint a Juventus is vezetősége beárazta már a portugál legendát. A legnagyobb gondot a torinói csapatnak a játékos fizetése jelenti.

Azonban úgy tűnik, hogy Florentino Perezéket nem igazán érdekli a portugál legenda visszatérése, a következő átigazolási idényben Erling Haaland és Kylian Mbappé megszerzése is nagyobb prioritást élvez. Ronaldo visszatérésével annyira leapadna a Real Madrid büdzséje, hogy képtelenség lenne mellé még a két fiatal titán közül bármelyiket is leigazolni. Így tehát a visszatérésre nagyon kevés esély mutatkozik, Cristiano Ronaldo eligazolása pedig a Real Madrid egyik legnagyobb hibájaként vonul be a történelembe.

Teljes menetrend