Fejléc kép
Fórumajánló
Az Arsenal szeretné megtartani Ödegaardot
2021-03-16 15:22 ___Samy___ marca.com
Az Arsenal szeretné megtartani Ödegaardot Átigazolási hírek

Az Arsenal januárban fél évre kölcsönvette a Real Madridtól Martin Ödegaardot, és most úgy néz ki, hogy a továbbiakban is igényt tartanának a játékosra.

Az Arsenal vezetőségét két hónap alatt gyakorlatilag meggyőzte a fiatal norvég középpályás. Eddig 10 meccsen léphetett pályára, a legutóbbi két alkalommal pedig egyaránt gólt szerzett. Most a Daily Mail beszámolója szerint a londoni klub vezetése szeretné meghosszabbítani a jelenlegi kölcsönszerződést még a következő idényre is, így 2022 nyarán térhetne vissza a Real Madridhoz.

“Segít nekünk abban, hogy jobban haladjunk dolgokkal”, mondta Mikel Arteta az Arsenal hivatalos oldalának adott interjújában, az Olympiacos elleni meccset követően. “Csapatszinten segít rajtunk, mert nagy folytonosságot ad nekünk a labdával. Nagyon intelligensen találja meg a réseket, sok ellenfelet lefoglal. Azt kértük tőle, hogy szerezzen gólokat is, és lépjen be a tizenhatoson belülre. Ma egy csodás gólt szerzett és a hozzájárulása nagyon fontos volt a csapat számára.”

Az Arsenal tehát arra készül, hogy megtartsa Ödegaardot, kölcsönben vagy idővel akár végleg is. Azonban minden a Real Madridtól függ majd.

“Egy néhány hónapja már itt van velünk Martin és először is ezt az időt maximalizálnunk kell vele, hogy megpróbáljuk kihozni belőle a lehető legtöbbet. Aztán az idény végén majd leülünk és eldöntjük, hogy merre haladhatunk ezzel a kapcsolattal. Jelen pillanatban ez nem csak tőlünk függ.”

Teljes menetrend