Fejléc kép
Fórumajánló
Utoljára 2015-ben fordult elő az, hogy Ramossal a pályán esett ki a Real Madrid a Bajnokok Ligájából
2021-03-16 15:03 ___Samy___ marca.com
Utoljára 2015-ben fordult elő az, hogy Ramossal a pályán esett ki a Real Madrid a Bajnokok Ligájából Érdekességek, statisztikák

Sergio Ramos visszatért a sérüléséből, és valószínűleg ott lesz a pályán az Atalanta elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján.

58 nap és 10 kihagyott mérkőzés után a Real Madrid Kapitánya már egy órát töltött a pályán a hétvégén, az Elche ellen. Ezzel vissza is rázódott, és még jobb formában léphet pályára az olaszok ellen.

Ramos jelenléte rendkívül fontos a Real Madrid számára. Nem csak a karaktere és a tapasztalata miatt, hanem mert a bomba formában futballozó Casemiro eltiltott lesz. A 34 éves középhátvéd ugyanakkor egy pazar statisztikával bír; 2015 óta nem fordult elő az a Real Madriddal, hogy úgy essen ki a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában, hogy Ramos a pályán lett volna. Abban az évben a Juventusnak sikerült búcsúztatnia a Blancókat, Alavaro Moratának köszönhetően.

Érdemes megjegyezni, hogy az elmúlt két évben egyik alkalommal sem volt ott Ramos a nyolcaddöntő visszavágóján, először az Ajax, majd a Manchester City ellen sem.

Sergio Ramossal a Real Madrid 63 kieséses meccset játszott a Bajnokok Ligájában, amikből 33-at megnyertek, 10 alkalommal született döntetlen, és 20 alkalommal ért véget vereséggel a találkozó.

Teljes menetrend