Fejléc kép
Fórumajánló
Beckham megpróbálja Miamiba csábítani Marcelót
2021-03-17 16:08 ___Samy___ as.com
Beckham megpróbálja Miamiba csábítani Marcelót Átigazolási hírek

A France Football szerint David Beckham, az Inter Miami társtulajdonosa megpróbálja idén nyáron Miamiba csábítani a Real Madridnál mellőzött brazil balbekket.

Marcelo 2007. január 1-jén érkezett Madridba, és mindent megnyert a spanyol fővárosi csapattal, amit csak lehetett; többek között zsinórban három Bajnokok Ligáját is. Éveken keresztül ő volt a világ legjobbja a posztján, azonban az idei szezonban már egyértelműen a kispadra szorult, és mellékszereplő lett. Mivel a jelenlegi helyzet nem ideális a brazil veterán számára, így David Beckham igyekszik ezt kihasználni, és próbálja meggyőzni, hogy tegye át székhelyét Miamiba.

Ebben az idényben Marcelo csak 8 bajnoki találkozón lépett pályára, hétszer kezdőként, egyszer pedig csereként. Minden sorozatot figyelembe véve összesen 4 gólpasszt osztott ki, és ugyanezen forrás szerint még nem döntött arról, hogy elfogadja-e a Miami ajánlatát, vagy sem.

Kevés szó esik jelenleg arról, hogy meghosszabbítsák a szerződését a Real Madridnál, így a klubnak idén nyáron meg kell válnia tőle, ha még pénzt szeretnének kapni érte. A Transfermarkt szerint az Inter Miaminak 11 millió euró körül kellene fizetnie érte, ha a játékos piaci árát vesszük figyelembe.

Teljes menetrend