Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-03-17 10:33 e.gergo realmadrid.com
Modric: „Nem szabad egy játékos életkorából kiindulni” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Nincs ilyen azonosítójú mérkőzés az adatbázisban!

Az Atalanta elleni mérkőzésen Luka Modric kapta a meccs legjobbjának járó elismerést – a 3-1-re megnyert találkozó után a horvát középpályás is értékelt:

„Nagyon nehéz meccs volt. Az Atalanta nagy területet fedett le, és nyomást gyakorolt ránk végig, kilencven percen keresztül. Oda kellett tennünk magunkat, hogy egyenlő felek lehessünk játékban és labdabirtoklásban is. A kezdő sípszótól kezdve erre törekedtünk, és nagyon boldog vagyok, hogy továbbjutottunk a következő körbe”.

„Az a fontos, hogy ott vagyunk a legjobb nyolc között, ami a legutóbbi két szezon során nem sikerült. Ma este megmutattuk, hogy sok sikeréhség van még ebben a csapatban, és hoyg folytatni akarjuk, nyerni akarunk. Képesek vagyunk messze jutni. A gól nagyon fontos pillanatban érkezett, tudtuk hogy nyomást kell rájuk gyakorolnunk, és a gól meghozta az önbizalmunkat is a meccs hátralévő részére”.

„Nagyon jól érzem magam. Mindig is azt mondtam, hogy nem szabad egy játékos életkorából kiindulni, hanem inkább azt kell nézni, hogy mit csinál az ember a pályán. Még mindig ambiciózus vagyok, jól akarok teljesíteni és a legmagasabb szinten akarok versenyezni. Tényleg úgy érzem, hogy jó formában vagyok”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend