Fejléc kép
Fórumajánló
Pénteken sorsolnak a Bajnokok Ligájában!
2021-03-17 10:52 d.gergo realmadrid.comuefa.com
Pénteken sorsolnak a Bajnokok Ligájában! Bajnokok Ligája

Az UEFA svájci főhadiszállásán pénteken délután sorsolnak majd a Bajnokok Ligájában, és kiderül, hogy ki lesz majd a Real Madrid ellenfele a legjobb nyolc között.

A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek (és elődöntőinek) sorsolására március 19-én, pénteken délben kerül majd sor az UEFA svájci központjában, Nyon városában. A sorsolás során már nincsen megkötés arra vonatkozóan, hogy az egyesületek milyen ágon jutottak el idáig vagy milyen országból érkeztek.

Eddig az alábbi csapatok jutottak tovább a legjobb nyolc közé: Borussia Dortmund, Liverpool, Manchester City, Paris Saint-Germain, Porto és Real Madrid. Ma este a Chelsea az Atlético Madrid ellen játszik, az angolok egy gólos előnnyel várják az összecsapást. A ma esti másik mérkőzésen a Bayern München a Lazio ellen játszik hazai pályán, ez a párharc azonban már eldőltnek látszik a bajorok idegenbeli 4-1-es sikerével az első mérkőzésen.

A Bajnokok Ligája negyeddöntőit április 6-án és 7-én játsszák majd, a visszavágókat pdig április 13-án és 14-én. A mérkőzések pontos kezdőrúgásait a sorsolást követő órákban teszi közzé majd az UEFA. Az elődöntők dátumai ezután április 27 és 28, valamint május 4 és 5 lesznek. A Bajnokok Ligája fináléja május 29-én lesz, Isztambulban.

Teljes menetrend