Fejléc kép
Fórumajánló
Lucas Vázquez egyre közelebb a távozáshoz
2021-03-18 12:41 d.gergo marca.com
Lucas Vázquez egyre közelebb a távozáshoz Átigazolási hírek

Lucas Vázquez egyre közelebb áll a távozáshoz, spanyol lapértesülések szerint ugyanis nem sikerült megállapodnia a klubbal szerződésének meghosszabbítása ügyében. A MARCA azt is tudni véli, hogy a Real Madrid meg is találta a játékos pótlását.

A MARCA beszámolója szerint Lucas Vázquez hiába ült tárgyalóasztalhoz a Real Madriddal, nem sikerült megállapodnia a klubbal a bő három hónap múlva lejáró szerződésének meghosszabbítása ügyében. A 29 éves játékos nem tudott megegyezni a klub igazgatójával a szerződés feltételei kapcsán, és a hírek szerint a spanyol fővárosi alakulat már el is kezdett nézelődni a piacon a játékos pótlását keresve.

Szó sincs arról, hogy Vázquez nem hozta volna az elvárásokat idén. A Real Madrid eddigi 37 tétmérkőzéséből csupán hét alkalommal nem lépett pályára, ebből négy ízben sérülés miatt. Lucas Vázquez kulcsszereplője eddig Zidane idei csapatának, beérett tehát a játékos tavaly nyári döntése, amikor egy katari megkeresést is elutasított, csak azért, hogy maradhasson Madridban. Amennyiben nem sikerült dűlőre jutnia Madridban a szerződéssel, úgy a hírek szerint Bajnokok Ligájában érdekelt csapatot keresne majd magának Lucas Vázquez.

Az is biztos, hogy az utánpótlásból érkező játékostól a legjobb teljesítményére és igyekezetére számíthatunk az utolsó pillanatig, bárhogy is alakuljon a szerződésének ügye. A sokoldalú játékos pótlására a hírek szerint Jorge de Frutos-t nézte ki a csapat, aki 2018 nyara óta volt a klub kötelékeiben, de szinte folyamatosan kölcsönben játszott. A szélső a Real Madrid Castillában 37 meccsen lépett pályára, ezalatt 7 gólt szerzett és 5 gólpasszt adott.

Jorge de Frutos jelenlegi klubjához 2020 augusztusában csatlakozott, a Levante 2025-ig szóló szerződést adott a játékosnak. A 24 éves játékos eddigi pályafutása során 145 tétmérkőzésen 22 gólig és 16 gólpasszig jutott. A Levante egyesületében eddig 30 mérkőzésen lépett pályára, két gól és egy gólpassz szerepel a neve mellett. Összehasonlításképp, Lucas Vázquez idén szintén 30 meccsen lépett pályára, ezalatt két gólt szerzett és hat gólpasszt adott.

Teljes menetrend