Fejléc kép
Fórumajánló
Naptárba került a következő El Clásico is!
2021-03-18 12:59 d.gergo laliga.es
Naptárba került a következő El Clásico is! El ClásicoSpanyol Bajnokság

A LaLiga hivatalos honlapján tette közzé a spanyol labdarúgó bajnokság 29. és 30. játéknapjainak kezdőrúgásait, így hivatalos lett a Real Madrid és a Barcelona következő összecsapásának időpontja is.

A Real Madrid a 29. fordulóban a tabellán jelenleg 19. helyet elfoglaló Eibar csapatát fogadja majd, a mérkőzés április harmadikán, szombaton kora este kerül megrendezésre, 18:30-as kezdő sípszóval. A fő attrakció a 30. fordulóban lesz, akkor a Di Stéfano stadionban csap össze a Real Madrid és az FC Barcelona! A tabella második és harmadik helyezettje a bajnoki versenyfutás szempontjából is kiemelten fontos összecsapáson néznek majd farkasszemet egymással, április tizedikén, szombaton este 21:00-s kezdéssel.

A mérkőzés külön pikantériája madridi szemmel nézve, hogy a Real Madrid az El Clásico előtt néhány nappal, valamint a Barcelona elleni összecsapás után pár nappal a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében kell, hogy bizonyítson majd. A Bajnokok Ligája mérkőzések hivatalos kezdőrúgásai – és persze a Real Madrid negyeddöntős ellenfele – a pénteki BL-sorsolás alkalmával lesz majd hivatalos.

A 29. játéknap mérkőzései
A 30. játéknap mérkőzései

Teljes menetrend