Fejléc kép
Fórumajánló
Butragueño: “Jól fel kell készülnünk a Liverpool elleni két meccsre”
2021-03-19 17:59 d.gergo realmadrid.com
Butragueño: “Jól fel kell készülnünk a Liverpool elleni két meccsre” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek sorsolása után Emilio Butragueño, a Real Madrid intézményes kapcsolatokért felelős igazgatója és korábbi legendás játékosa is nyilatkozott:

Összecsap a történelem
“Két történelmi csapat játszik majd egymás ellen. Két olyan klub, akik központi szerepet töltöttek be ebben a versenysorozatban. Két izgalmas meccset fogunk látni. Jól fel kell készülnünk majd, mert egy veszélyes csapat ellen fogunk játszani”.

Sérültek
“Bár van pár sérültje a Liverpoolnak, ettől még versenyképes csapat, akik magas intenzitással játszanak, és akiknek veszélyes támadóik vannak. A legjobb formánkat kell hoznunk, ha be akarunk jutni az elődöntőbe”.

“Tudjuk, hogy mire képesek a játékosaink, és hogy nagyon tapasztaltak az ilyen kihívások terén. Én bízok bennük. Várjuk már nagyon ezt a párharcot, és remélhetőleg az első meccsig vissza is tud térni néhány sérült játékos”.

Kiélezett párharc
“Nagyon szoros párharc lesz, és meglesz az esélyünk a továbbjutásra. Emlékeznünk kell rá, hogy a Liverpool két évvel ezelőtt megnyerte a Bajnokok Ligáját, és hogy megvan bennük az a győztes szellem, ami nagy névvé tette őket az európai labdarúgásban. Mindent bele fognak adni a játékosaink azért, hogy a szurkolóink boldogok lehessenek. Tudjuk, hogy milyenek a Bajnokok Ligája meccsek. Mindig kiélezett párharcok, ahol az apró részletek dönthetnek a továbbjutásról. Jól fel kell készülnünk erre a két meccsre”.

A játékosok karaktere
“Az elmúlt hetekben voltak problémáink a sérülések miatt, de a csapat igazán jól reagált a helyzetre. A játékosaink jellemmel játszanak, és ilyen kedvezőtlen körülmények között is képesek kihozni a legjobbat magukból”.

Versenynaptár
“Nagyon fontos, hogy a keret Zidane rendelkezésére álljon, mert erőnlétileg és lelkileg is megterhelő hetek várnak a csapatra. Nagyon fontos lenne, hogy minden játékos bevethető legyen, hogy minden mérkőzésre a lehető legjobb formában tudjon érkezni a csapat”.

Teljes menetrend