Fejléc kép
Fórumajánló
Marcelo már tud valamit?
2021-03-19 12:51 ___Samy___ marca.com
Marcelo már tud valamit? Átigazolási hírek

Marcelo kijelentése csak olaj volt a tűzre, Cristiano Ronaldo visszatérésével kapcsolatban. Meglehet, hogy a brazil bekk már előre tud valamit.

A Juventus kiesése a Bajnokok Ligájából meglehetősen kérdésessé tette Cristiano Ronaldo jövőjét a csapatnál. Számos hír szerint a portugál ász ismét Spanyolország felé veszi az irányt, és visszatér a Real Madridhoz.

A spanyol fővárosi alakulat gyakorlatilag CR7 távozása óta hadilábon áll a gólszerzéssel. A három külön töltött év során kiderült, hogy mindkét fél rosszul járt a váltással, főleg az európai porondon. Cristiano azonban nem csak a Real Madridot hagyta el, hanem jó barátját, Marcelót is maga mögött hagyta. A két játékos mindig is nagyon közel állt egymáshoz, a balbekk pedig most elhintett egy apró morzsát, és szerinte hamarosan újra összeállhatnak.

A 433 az Instagram oldalára posztolt egy videót, amiben a fent említett két játékos a közös ünneplésüket mutatja be, Real Madrid szerelésben. A videó címe pedig: “Az a Marcelo X Cristiano kapcsolat…”. Ebben még nincs is semmi meglepő, de a követőknek azon akadt meg a szemük, hogy Marcelo a videó alá a “Hamarosan” szót posztolta, számos emoji kíséretében.

Azt, hogy most ez komoly dolog, vagy a brazil balbekk csak poénnak szánta, csak ő maga tudja megmondani.

Teljes menetrend