Fejléc kép
Fórumajánló
A Real Madrid női csapata zsinórban hatodik hazai győzelméért játszik ma
2021-03-21 16:39 d.gergo realmadrid.com
A Real Madrid női csapata zsinórban hatodik hazai győzelméért játszik ma Női szakosztály

A Real Madrid női csapata a második helyezett Levante egyesületét fogadja a Real Madrid City-ben, a spanyol labdarúgó bajnokság huszonharmadik játéknapján. Az összecsapás 17:00-kor kezdődik, és élőben közvetíti a Realmadrid TV.

A Real Madrid jelenleg a harmadik helyen áll a tabellán, a blancók az eddig lejátszott huszonkét mérkőzésen 47 pontot szereztek, míg a második helyen álló Levante egy ponttal többet szerzett. A listavezető Barcelona távolabb van már, a katalán csapat 60 pontot szerzett eddig, és kényelmesen vezeti a tabellát.

A Real Madrid a Levante elleni első idei mérkőzést megnyerte idegenben, most pedig azért játszik majd a csapat, hogy megszerezhessék zsinórban hatodik hazai győzelmüket is – nem mellékesen ezzel beelőzve a második helyezett Levante egyesületét. A Levante is jó szériában várja a meccset, a legutóbbi öt meccsen 15-ből 11 pontot bezsebeltek (3 győzelem, 2 döntetlen). A Levante egyesületében játszik Esther Gonzalez Rodriguez is, aki jelenleg a liga gólkirálynője 19 találattal.

A Real Madridnál a keretbe bekerült, a kezdőcsapatban viszont nem kapott helyet a csapat legeredményesebb játékosa, a svéd Asllani – Asllani honfitársa, Jakobsson viszont ott lehet a kezdőben! A Real Madrid kezdőcsapata a vasárnap 17:00-kor kezdődő összecsapásra: Misa, Robles, Kaci, Oroz, Jakobsson, Cardona, Ivana, Teresa, Corredera, Martínez és Claudia.

Teljes menetrend