Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-03-22 12:40 e.gergo realmadrid.com
1-2: Vereség után továbbra is harmadik a tabellán a Real Madrid női csapata (+VIDEÓ) Multimédia, videókNői szakosztály

Három gólt hozott a spanyol bajnokság 23. fordulóján megrendezésre kerülő Real Madrid – Levante összecsapás, ahol a hazaiak zsinórban hatodik győzelmüket szerették volna megszerezni a tabella második helyezettje ellen. A női csapatnak, bár helyzetekből nem volt hiány, végül nem sikerült pontot szereznie.

A női bajnokságban vasárnap délután a második helyezett Levante a harmadik helyezett Real Madrid otthonába látogatott. Mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, azonban a vendégek tudtak pontosabb befejezésekkel hatékonyabb támadásokat vezetni; a vendégek 2-1-re nyertek, így négy pontra nőtt a két csapat közti különbség a tabellán.

A mérkőzés élénken kezdődött, mindkét csapat nagy iramban játszott, de tiszta gólhelyzetig egyik csapat sem tudott jutni az első percekben. Az első komoly helyzetig húsz percet kellett várni, amikor Kaci megeresztett egy távoli bombát, amit a Levante hálóőre sikeresen védeni tudott. Negyed órával később jött a találkozó első gólja, ami egy látványosan felépített támadásból érkezett: Cardona kényszerítőzött sarokkal a szélen felfutó Robles elé, aki a kapu előterébe betörő Kaci elé passzolt, a címzett pedig egy gyors labdaátvétel után dropból kapuba vágta a játékszert. A félidő vége felé volt még egy nagyobb helyzete a hazai csapatnak, Jakobsson beadása után Cardona lövése azonban kicsivel a kapu mellé ment.

A szünet után a Levante gyorsan egyenlített: az 55. percben egy kontratámadás után a csapat és a bajnokság legeredményesebb játékosa, Esther lőtt gólt. Ezután Andonova és Banini jóvoltából meg is szerezhették volna a vezetést a vendégek, de a Real Madrid kapusa résen volt, és hárítani tudott. A Levante ekkor dominált a pályán, de a Real Madrid két alkalommal is közel került a vezetés visszaszerzéséhez: először a 73. percben egy Jessica Martínez fejes ment kapufára, majd a kipattanót Teresa nem tudta gólra váltani. A hazaiak minden küzdelme ellenére a hosszabbítás végül keserű lett a Real Madrid számára, Alba Redondo a 93. percben kapott jó beívelést társától, amit okosan a hosszú alsó sarokba tett, ezzel megnyerve a meccset a vendégeknek.

A mérkőzés videós összefoglalója:

Ha a feltöltő ezt elérhetővé tette, a HD felbontásért kattints a videó beállításaira.

Kezdőcsapatok és cserék
Real Madrid: Misa, K. Robles, Kaci, M. Oroz (Asllani, 75’), Jakobsson, M. Cardona, Ivana, Teresa (Thaisa, 75’), M. Corredera, J. Martínez és Claudia F.
Levante: María, Jucinara Soares, Lucía G. (Alba Redondo, 68’), Cometti, M. Méndez, E. Banini, Zornoza, Alharilla, Esther (Lloris, 93’), Andonova (Irene, 80’) és S. Toletti.

Gólok:
1-0 (34. perc): Kaci
1-1 (55. perc): Esther
1-2 (93. perc): Alba Redondo

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend