Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-03-23 12:43 ___Samy___ managingmadrid.com
Az AS Roma szeretné végleg megszerezni Mayoralt Átigazolási hírek

A Gazzetta dello Sport szerint idén nyáron az AS Roma fő célpontja Borja Mayroal lesz, akit szeretnének végleg megvenni a Real Madridtól. A spanyol csatár egyébként jelenleg is a Róma futballistája, egy két éves kölcsönszerződés keretein belül.

Az olasz csapatnak vételi opciója van a játékosra, 15 millió eurót kell érte letenni az asztalra. Ez az opció a hírek szerint 20 millióra ugrik, ha a vásárlás nem jön létre idén nyáron.

Mayoralnak ez az első idénye a Seria A-ban. Összesen eddig 13 gólt szerzett; 6 bajnoki gólja van 22 mérkőzésen, és 7-szer vette be az ellenfelek kapuját az Európa-ligában, 7 meccsen. A Real Madrid saját nevelésű játékosának a szerződése 2023-ig szól a madridi csapattal, hacsak az olaszok nem veszik meg őt. Az elmúlt két idényt szintén kölcsönben töltötte a Levante csapatánál, ahol 11 gólt szerzett 63 találkozón.

Logikus, hogy az AS Roma vezetősége minél előbb le akarja zárni az üzletet, tekintve, hogy milyen jól szerepel náluk a 23 éves csatár. Főleg annak a tudtában, hogy Luka Jovic idén nyáron minden bizonnyal visszatér a Frankfurttól Madridba, és még nem tudni, hogy marad-e a spanyol fővárosban.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend