Fejléc kép
Fórumajánló
Benzema madridi pályafutásának legjobb szériájában jár
2021-03-23 17:38 d.gergo realmadrid.com
Benzema madridi pályafutásának legjobb szériájában jár Érdekességek, statisztikák

Karim Benzema a legutóbbi hat mérkőzésén nyolc gólt szerzett, összességében pedig már 23 találatnál jár a 2020/2021-es szezon során. Benzema ezzel a nyolcgólos szériával beérte eddigi legjobb madridi évét, legutóbb a 2015/2016-os idényben tudott ennyi meccsen eredményes lenni zsinórban.

Karim Benzema számos alkalommal tudott korábban zsinórban öt mérkőzésen gólt szerzeni, hat meccsig azonban eddig csak egyszer jutott, a 2015/2016-os idényben – számol be a Real Madrid hivatalos weboldala. Abban a szériában Karim Benzema egy Valencia elleni mérkőzéssel indította a sort, utána a Deportivo és a Gijón ellen duplázott, majd a Betis, az Espanyol és a Granada ellen volt egyszer-egyszer eredményes.

A mostani hat mérkőzéses szériát a Getafe elleni győzelem alkalmával nyitotta, utána a Valencia jött, majd három mérkőzés kihagyás következett sérülés miatt. Visszatérésére az Atlético Madrid elleni mérkőzésen került sor, ahol szintén betalált, majd az Elche ellen két góljával megnyerte a csapatnak a mérkőzést, az Atalanta elleni visszavágüón is fontos gólt szerzett, legutóbb pedig a Celta Vigo ellen zörgette meg az ellenfél hálóját, két alkalommal is.

Karim Benzema Celta Vigo elleni duplájával egyben be is érte Santillana-t a Real Madrid örökranglistáján, mint a klub negyedik legtöbb bajnoki gólt szerző játékosa.

Benzema tovább írja a történelmet a Real Madridban

Teljes menetrend