Fejléc kép
Fórumajánló
Hivatalos: Toni Kroos is megsérült
2021-03-23 17:50 d.gergo dfb.de
Hivatalos: Toni Kroos is megsérült Sérülések, eltiltások

A német labdarúgó szövetség hivatalos honlapján tette közzé, hogy Toni Kroos sérülés miatt ki kell hagyja a következő hetekben rendezett válogatott összecsapásokat.

A dfb.de beszámolója szerint a középpályásnak mind a három Világbajnoki selejtezőmérkőzést ki kell hagynia, így nem lesz ott Izland, Románia és Észak-Macedónia ellen sem. A német válogatott közleménye szerint Toni Kroos már egy Real Madridban összeszedett sérüléssel érkezett a válogatott edzőtáborába.

Joachim Löw is nyilatkozott Kroos kieséséről. A szakember elmondta, hogy a válogatott orvosi stábja vizsgálatoknak vetette alá a középpályást, és a játékos maradni szeretett volna, ahogyan Löw maga is jobb szeretett volna számítani Kroos-ra. Löw elmondta, hogy a nyáron esedékes Európa-bajnokság miatt inkább úgy döntöttek, hogy a játékos felépülésénél nem lehet most semmi sem fontosabb.

Spanyol lapértesülések szerint Toni Kroos combközelítő izma sérült meg, és Madridba visszatérése után egyből ott is orvosi vizsgálatokon fog átesni. A MARCA beszámolója szerint Kroos az Eibar elleni bajnoki meccset kell, hogy kihagyja majd, de a Liverpool elleni első összecsapáson már pályán lehet.

Teljes menetrend