Fejléc kép
Fórumajánló
Ramos vs Real Madrid: A 100 napos háború
2021-03-23 10:04 ___Samy___ marca.com
Ramos vs Real Madrid: A 100 napos háború Átigazolási hírek

A visszaszámlálás megkezdődött, és nem úgy tűnik, hogy Sergio Ramos és a Real Madrid közelebb kerültek volna egymáshoz. A Kapitány szerződése június 30-án jár le.

A kapcsolat, mely 2005-ben kezdődött, június 30-án véget érhet. Persze csak ha nem tudnak közös nevezőre jutni és nem hosszabbítják meg a játékos szerződését, amire napról napra egyre kevesebb esély mutatkozik. A mozgolódás hiánya azt mutatja, hogy Florentino Perez ajánlata nem győzte meg Ramost. Az elnök a csapat kapitányának is 10%-al kevesebb fizetést adna, akárcsak a keret többi játékosának, akik nagyrészt ezt el is fogadták.

Nincs elutasítás

Ezt a fenti ajánlatot hivatalosan nem utasították el, ami arra utal, hogy Ramos szívesen tárgyalna. Ezt nemrég el is ismerte: “Nincs semmi a hosszabbítással kapcsolatban, de szeretném ha lenne.” Perez és Ramos a legutolsó találkozásuk óta – ami három hónapja volt – mindkét fél lehetséges megoldásokat keres, beleértve Alaba érkezését is.

Valdebebasban a Real Madrid vezetői nyugodtak, mert a tudomásuk szerint a beérkezett ajánlatok egyike sem felelt meg Ramos elvárásainak. Európa legnagyobb klubjai megállapodtak abban, hogy senki sem közeledik erőszakosan a másik csapat játékosa felé, és a Real Madrid irányába semmi ilyen értesítés nem érkezett.

Perez és Ramos kapcsolata továbbra is jó, közel állnak egymáshoz. Nincs köztük feszültség, de mindketten a saját érdeküket helyezik előtérbe. Ahogy arról a MARCA egy néhány nappal ezelőtt beszámolt, Perez ajánlatának nincs lejárati ideje, így a Real Madrid sem fog az idény vége előtt döntést hozni a jövő évi keret kialakításról.

Azonos helyzet

Egy ehhez hasonló forgatókönyv idáig szokatlan volt a Real Madrid számára, azonban Ramos mellett Lucas is hasonló helyzetben van. Annyi a különbség, hogy ő már egyszer visszautasította a klub ajánlatát.

A koronavírus miatti kevés bevétel nyomot hagyott a Real Madridon is, a klub vezetése pedig már alig várja, hogy ismét szurkolókkal legyen tele a Bernabéu.

Teljes menetrend