Fejléc kép
Fórumajánló
Varane: Öröm nézni Benzema játékát
2021-03-23 13:03 d.gergo managingmadrid.com
Varane: Öröm nézni Benzema játékát Nyilatkozatok

A Real Madrid hátvédje, Raphael Varane egy friss interjúban beszélt Karim Benzema teljesítményéről, a Real Madrid esélyeiről a Bajnokok Ligájában, és arról is, hogy Zidane átveszi-e a francia válogatott irányítását az Európa-bajnokság után.

Benzema dicsérete
“Keményen dolgozik, és folyamatosan fejlődik. Nagyon jó erőnlétben van, és a legjobb formáját mutatja. Nagyon hatékony és elegáns játékos a pályán, és öröm nézni őt, ahogyan játszik”.

Zidane a francia válogatott élén?
“Ez is egy lehetőség. A francia válogatott minden francia edző számára egy cél, normális dolog hogy őt is figyelembe veszik a találgatások során. De ez jelenleg nem releváns. A mostani edzőnk nagyon jó munkát végez, és a rövidtávú céljainkra kell most összpontosítanunk: kvalifikálnunk kell a VB-re, és aztán az EB-re fordíthatjuk a figyelmünket”.

Liverpool elleni BL-negyeddöntő
“Onnantól kezdve, hogy a legjobb nyolc közé jutottunk, tudjuk, hogy Európa legjobb csapataival kell szembenéznünk. 2018-ban a nyolcaddöntőtől kezdve az adott ország bajnokcsapataival játszottunk egészen a döntőig. Soha nem könnyű”.

Mbappé érkezése
“Még mindig fiatal, de hatalmas fejlődésen ment keresztül, és továbbra is fejlődik. Összetett játékossá válik, aki jelenleg is az egyik legjobb gólszerző. Az a célom, hogy a legjobb játékosokkal osztozhassak az öltözőn, és Kylian az európai labdarúgás legjobb játékosai között van”.

Teljes menetrend