Fejléc kép
Fórumajánló
A Bayern München Lucas Vázquezzel tárgyal
2021-03-24 09:56 ___Samy___ as.com
A Bayern München Lucas Vázquezzel tárgyal Átigazolási hírek

A Bayern München szeretné megkaparintani Lucas Vázquezt a Real Madridtól, akinek a szerződése június 30-án lejár.

A Bayern München csatlakozott a kérők sorába, akik a több poszton bevethető spanyol játékost szemelték ki keretük megerősítésére. A galíciai játékos jelenleg arra vár, hogy a Real Madrid egy számára is előnyös szerződést kínáljon neki, a korábbi ajánlatot ugyanis nem volt hajlandó aláírni.

A Bayernnel folynak az egyeztetések

A korai tárgyalások mindkét fél részéről pozitívak voltak még annak ellenére is, hogy a végső megállapodás még odébb van. A következő napok döntő fontossággal bírnak majd annak a meghatározásában, hogy Lucas hol fog futballozni a következő idényben.

A 29 éves játékos figyelmének középpontjában azonban továbbra is a Real Madrid áll, de a klubnak számos más szerződést is meg kell újítania és a korábban tett ajánlatok iránti lelkesedés hiánya miatt Lucas könnyen más csapatnál találhatja magát ki idén nyáron. Zidane nagy csodálója a játékosnak, de a klub hierarchiája elkötelezettebb az olyan fiatal játékosok iránt, mint Rodrygo vagy Vinicius, akik szerintük fontos szerepet játszanak a klub jövőjében.

A Münchenbe való igazolás nem feltétlen jelent rosszat Lucasnak, hiszen tavaly gyakorlatilag mindent megnyertek. Pavard és Sarr jelenleg a jobbhátvédek a keretben, azonban a francia játékos még nem teljesen győzte meg a bajorokat. Vázquez ugyanakkor Duglas Costa pótlására is érkezhet, akinek az idény végén lejár a kölcsönszerződése, és visszatér a Juventushoz.

Teljes menetrend