Fejléc kép
Fórumajánló
Bale: “A tervem az, hogy visszatérek a Real Madridhoz”
2021-03-24 09:22 ___Samy___ marca.com
Bale: “A tervem az, hogy visszatérek a Real Madridhoz” Átigazolási hírek

A Real Madrid walesi támadója nem szeretne végleg a Tottenham csapatánál maradni. A játékos úgy tervezi, hogy a kölcsönszerződés után visszatér a spanyol fővárosba.

A 31 éves játékos – akinek 2022-ig szól a szerződése a Real Madridnál – 25 meccsen kapott szerepet idáig José Mourinhótól, amiken 10 gólt szerzett és 3 gólpasszt osztott ki. Azonban Bale képtelen volt bekerülni a kezdőcsapatba huzamosabb időre, és nincs terítéken jelenleg az, hogy a Tottenham végleg megveszi őt, ezt pedig maga a játékos is felismerte.

“Nem zavaró tényező számomra az Európa-bajnokság. Az eredeti terv az volt, hogy a Spursnél leszek egy évet, aztán az Európa-bajnokság után még mindig lesz egy év hátra a szerződésemből a Real Madridnál, a tervem pedig az, hogy visszatérek. Legalábbis idáig így terveztem, hogy őszinte legyek.”

“Az elmúlt évek során valószínűleg most vagyok a legjobb formában fizikailag. Frissnek érzem magam és készen állok.”

“Mindig úgy gondoltam, hogy mikor nem mennek jól a dolgok egy klubnál, akkor jó egy kicsit eltűnni, különösen mentálisan eltávolodni a klub környezetétől. Egyértelműen hasznos lehet. Most a walesi válogatottra koncentrálunk ezeken a meccseken, amelyek nagyon fontosak a számunkra. Elfelejtjük a klubokat és csak erre összpontosítunk.”

Bale a Real Madridban 251 mérkőzésen lépett pályára, 105 gólt lőtt és 68 gólpassza van ezeken a mérkőzéseken. Azonban Zidane visszatérésével mellékszereplővé vált, nem fért bele a francia terveibe. Ezért például a 2019/20-as idényben csak 20 meccsen kapott szerepet.

Teljes menetrend