Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-03-25 10:58 e.gergo realmadrid.com
Modric a válogatottban is csúcsra tör! Nemzeti válogatott

A Real Madrid Aranylabdás középpályása, Luka Modric a Szlovénia elleni válogatott mérkőzésen beérte a legtöbb horvát válogatott mérkőzéssel rendelkező Srna-t, és immár holtversenyben a legtöbb válogatottsággal rendelkező horvát játékos.

A Szlovénia elleni VB-selejtező volt Luka Modric 134. válogatottsága a horvát nemzeti színekben, ezzel beérte a nemzeti örökranglistán az eddig vezető Darijo Srna-t, aki 2002 és 2016 között játszott a horvát válogatottban. Modric 2006 március elsején debütált a válogatottban egy Argentína elleni győzelem alkalmával, Svájcban. Az akkor húsz éves feltörekvő csillag mgé a Dynamo Zágráb csapatába játszott. Debütálásának évében megszerezte első válogatott gólját is, egy Olaszország elleni barátságos mérkőzésen. 15 évvel később Luka Modric már három EB-n és három VB-n szerepelt a horvát válogatottal, a legutóbbi Világbajnokságon pedig döntőig vezette országát Oroszországban – kiérdemelve a torna legjobb játékosának járó elismerést is.

A horvát válogatott legközelebb március 27-én, szombaton kora este, 18:00-tól játszik majd Ciprus ellen, ezen a mérkőzésen ha Luka Modric pályára lép, ő lehet a horvátok legtöbb válogatott mérkőzésével rendelkező játékosa.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend