Fejléc kép
Fórumajánló
Rodrygo: “A címerünk megköveteli, hogy a végsőkig harcoljunk”
2021-03-25 11:20 d.gergo realmadrid.com
Rodrygo: “A címerünk megköveteli, hogy a végsőkig harcoljunk” Nyilatkozatok

A Real Madrid húsz éves brazil szélsője, Rodrygo Goes a Realmadrid TV-nek adott interjút.

Bajnoki esélyek
“Mindenki láthatja, hogy az összes meccsünkön az utolsó percig harcolunk. A Real Madrid címere mindig ezt követeli tőlünk. Nem számít, hogy az Atlético vagy a Barcelona hány pontra van tőlünk, mindig a végsőkig kell küzdenünk”.

Bajnokok Ligája
“A Liverpool nagyon nehéz ellenfél lesz a Bajnokok Ligájában, de keményen dolgozunk azért, hogy készen álljunk arra, ami vár ránk. Reméljük, hogy tovább tudunk majd jutni a következő körbe”.

Hajrá
“Minden mérkőzés fontos, de a szezonnak ebben a szakaszában ez különösen igaz. Különleges érzés itt tartani, megtölt minket akarattal. Ezek a legkülönlegesebb mérkőzések az egész szezonban”.

Edzés a válogatott szünetben
“Hosszú hét lesz, mert nincsenek most meccseink. De több és több időnk van így az edzésre és arra, hogy jó formába kerüljünk, mire újra jönnek a klubmérkőzések. Ezek az edzések általában nehezebbek a szokásosnál; mikor meccsink vannak, akkor oda kell figyelni rá, hogy ki is tudjuk magunkat pihenni két mérkőzés között, és felkészüljünk a következőre. Miután most nincsenek meccseink, az edzések keményebbek, és becsatlakoznak segíteni a srácok is a Castillából”.

Jó széria
“Nagy kár, hogy pont most jött a szünet, mert jó szériában voltunk, zsinórban tíz veretlen meccsünk volt. De legalább van időnk edzésekre, és hogy magabiztosabbak legyünk. Jobbak leszünk így. Remélem, hogy folytatni tudjuk majd ezt a jó sorozatot, mikor visszatérünk a válogatott szünet után. Azért voltunk ilyen szériában, mert mi vagyunk a Real Madrid, és soha nem adjuk fel”.

Saját formája a hosszú kihagyás után
“Igazán elégedett vagyok. Nehéz időszak volt, amíg nem tudtam játszani. Nem tudtam kezelni, hogy TV-n keresztül kellett követnem a mérkőzéseket. Mérges voltam emiatt. De most igazán boldog vagyok, és minden nap keményen dolgozok annak érdekében, hoyg fejlődni tudjak. Az volt a legnehezebb, hogy újra el tudjam kapni a ritmust és visszanyerjem a sérülésem előtti önbizalmamat. A többi ezután már könnyű”.

Taktika
“Zidane mindig azt akarja látni tőlünk, hogy a pályán már egészen fent nyomást gyakoroljunk az ellenfélre, de közben meg kell tartanunk a védekező alakzatot is. Jobb már elől nyomást gyakorolni, mert így közelebb vagyunk az ellenfél kapujához, és nem kell 50 métert visszafutnunk. Ez a legjobb mindenkinek, ezért ezt várja tőlünk az edző”.

Meccsnapok a saját szemével
“Mindig igyekszem jól kialudni magamat, és helyesen enni, de a rutin mindig változó. A szobámban maradok ilyenkor, összpontosítok, néha egy kis videójáték… Nincsen sok babonám. Szeretek zenét hallgatni mielőtt pályára lépek, és miután elhagyom azt. A meccsek után mindig kapok üzenetet édesapámtól. Mindig felhívom és beszélünk”.

Teljes menetrend