Fejléc kép
Fórumajánló
Nacho: Álom lenne a Real Madridból visszavonulni
2021-03-26 12:29 d.gergo managingmadrid.com
Nacho: Álom lenne a Real Madridból visszavonulni Nyilatkozatok

Nacho Fernández az Onda Cero-nak adott interjút, melyben beszélt gyermekkori álmairól, szerződésének meghosszabbításáról, a kapott játékpercekről és a válogatottságról is.

Valóra vált álom
“Nagyon fiatal koromban még csak reménykedtem benne, hogy egy napon a Real Madridban játszhatok, most pedig már túl vagyok 200 mérkőzésen ebben a csapatban, és nagyon boldog vagyok, hogy ezt a címert képviselhetem. Remélem, hogy még sok éven át folytathatom”.

2022-ben lejáró szerződésének meghosszabbítása
“Hosszabbítás? Ha itt a nyár, le fogok ülni az edzővel és a klubbal, és együtt meg fogjuk hozni a lehető legjobb döntést. Egy valóra vált álom lenne, ha a Real Madrid játékosaként fejezhetném be a pályafutásomat”.

Játéklehetőség
“Az előző szezonban inkább kívülről szemlélhettem csak az eseményeket, de a foci sokat változik. Úgy érzem, hogy nagyon magabiztosan tudok játszani, beilleszkedtem a csapatba. Eddig jó év van mögöttem, magabiztosabb vagyok, mint a korábbi évek során. Nagyon boldog vagyok”.

Válogatottság
“Kicsit szomorú vagyok, bíztam benne hogy a mostani válogatott szünetben ott lehetek a keretben. De nagyon sok jó játékos van ott, én pedig folytatni fogom a harcot”.

Teljes menetrend