Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-04-01 12:15 e.gergo managingmadrid.com
Ramos: „Arra koncentrálok, hogy vissza tudjak térni a csapathoz” Nyilatkozatok

A Real Madrid csapatkapitánya, Sergio Ramos a szerdai, Koszovó elleni válogatott mérkőzésen öt percet kapott a pályán, a 86. percben Eric Garcia helyére állhatott be a 3-1-re megnyert találkozón. Ramost a sajtó madridi szerződéséről is kérdezte a mérkőzés után:

Szerződése
„A jövőm most egy kicsit félre lett téve, nincsenek hírek egyelőre, de ha lesz bármi fejlemény, én leszek az első aki elmondja majd. Arra összpontosítok, hogy a legjobb formámat tudjam nyújtani. Világosan fogalmaztam eddig is a jövőmről alkotott elképzeléseimről”.

Húzós hetek jönnek
„Most arra koncentrálok, hogy vissza tudjak térni a csapathoz, mert heteken belül a szezonunk a tét. Remélem, hogy sikerül jó eredményeket elérnünk. A meccseink szórakoztatóak lesznek a foci szerelmeseinek, és reméljük, hogy készen állunk majd rájuk”.

Sergio Ramos 35 éves, és a hírek szerint két évvel szeretné meghosszabbítani 2021 június 30-án lejáró szerződését a Real Madriddal. Térdműtétje után úgy fest, hogy 20 idén kihagyott Real Madrid mérkőzés után a kapitány készen áll majd a Liverpool elleni összecsapásra is a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

Frissítés (2021-04-01 14:45): Sergio Ramos megsérült, ezt a Real Madrid hivatalos közlemény útján is megerősítette. A játékosra az első hírek szerint egy hónap kihagyás vár, és minden bizonnyal ki kell majd hagynia a Liverpool és a Barcelona elleni mérkőzéseket. Részletek:

Ramos megsérült, nem játszhat a Liverpool és a Barcelona ellen

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend