Fejléc kép
Fórumajánló
Ramos megsérült, nem játszhat a Liverpool és a Barcelona ellen
2021-04-01 14:45 d.gergo instagram.com
Ramos megsérült, nem játszhat a Liverpool és a Barcelona ellen Sérülések, eltiltások

Sergio Ramos saját közösségi média profilján keresztül tájékoztatta követőit, hogy sajnálatos módon ismét megsérült, és nem lehet ott a Real Madriddal a soron következő létfontosságú mérkőzéseken.

Sergio Ramos Instagram-oldalán tette közzé a következő közleményt:

“Kemény heteken vagyok túl, ez az igazság. Egy műtét mindig szünettel jár a sporttól, és egyben egy érzelmi törés is. Szerencsére az elmúlt napokban már jobban éreztem magam, de a labdarúgásban, ahogyan az életben is általában, a balszerencse is szerepet játszik. A tegnapi mérkőzés után a pályán maradtam, hogy dolgozzak még egy kicsit, és éreztem egy szúrást a bal vádlimban. Ma megvizsgáltak az orvosok, és megerősítették, hogy izomsérülésem van. Az fáj a legjobban, hogy nem tudom segíteni a csapatot ezeken a létfontosságú mérkőzéseken, és hogy nem tudom a pályán viszonozni mindazt a szeretetet és energiát, amit tőletek kapok. Annyit tudok csak tenni, hogy őszintén beszélek, keményen dolgozok és teljes lelkemmel támogatom a csapatot”.

Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid csapatkapitányára egy hónap kihagyás várhat, így kénytelen lesz kihagyni mindkét Liverpool elleni összecsapást, és a két Bajnokok Ligája negyeddöntő közti FC Barcelona elleni bajnoki mérkőzést is.

Sergio Ramos öt percet töltött pályán a Koszovó elleni válogatott mérkőzésen.

Teljes menetrend