Fejléc kép
Fórumajánló
Újabb két spanyol bajnoki forduló dátumai láttak napvilágot
2021-04-02 07:37 d.gergo realmadrid.com
Újabb két spanyol bajnoki forduló dátumai láttak napvilágot Spanyol Bajnokság

A LaLiga hivatalos weboldalán kihirdette a spanyol bajnokság 31. és 33. fordulóinak kezdőrúgásait – kiegészítve egy közleménnyel a 33. forduló kapcsán.

Április második felében a Real Madrid a Cádiz otthonába látogat majd a pontvadászat 31. játéknapján, ez a mérkőzés a hivatalos közlemény alapján április 21-én, szerdán este 22:00-kor kezdődik majd. A 33. játéknap kicsit izgalmasabb ütemezés tekintetében, a LaLiga ugyanis a spanyol labdarúgó szövetség és az UEFA közreműködésével tíz nappal előre hozta a forduló meccseit, kivéve a Barcelona és a Bilbao összecsapásait, melyek maradnak eredeti helyükön a naptárban (a két csapat április 17-én a Copa del Rey döntőjében csap majd össze).

A mezőny többi tagja április 18-án játssza majd le a 33. forduló mérkőzéseit az eredetileg ütemezett április 27-28 helyett. Utóbbi hétközi dátumokon a Real Madrid egyébként potenciálisan UEFA Bajnokok Ligája elődöntőt is játszhat, ám ehhez előbb tovább kell jutni a Liverpool ellen.

A spanyol bajnokság 33. fordulójában a Real Madrid a Getafe otthonában lép majd pályára, a mérkőzést április 18-án, vasárnap este 21:00-tól rendezik majd meg, a Real Madrid versenynaptárának szemszögéből tehát a 33. fordulót három nappal a 31. forduló előtt játsszák majd. A 32. forduló az április 24-i hétvégére van ütemezve, ehhez azonban egyelőre még nincsenek hivatalos dátumok.

A 31. forduló mérkőzései
A 33. forduló mérkőzései

Teljes menetrend