Fejléc kép
Fórumajánló
Nacho: “Most aláírnám, ha a Real Madridból vonulhatnék vissza”
2021-04-05 19:57 d.gergo realmadrid.com
Nacho: “Most aláírnám, ha a Real Madridból vonulhatnék vissza” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Negyeddöntő, első mérkőzés 2021 ÁPR 06 (kedd) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 3-1

A Liverpool elleni Bajnokok Ligája összecsapás előtt a Real Madrid saját nevelésű spanyol védője, Nachobis nyilatkozott!

“Szeretném továbbra is ezt a mezt viselni és meccseket játszani a csapatban, mert ez egy nagyon különleges dolog, különösen úgy, hogy egészen kicsi korom óta itt vagyok a klubnál. Ez a csapat az életem, és szeretnék továbbra is meccseket nyerni itt. Különleges este lesz a holnapi, magabiztosak vagyunk és nagyon várjuk már”.

“Mané, Firmino, Salah és Jota is mind látványos formában vannak, és egyéni szinten mind a legjobbak között vannak. Minden Liverpool játékos le akar majd minket győzni, mi pedig le akarjuk győzni őket. Igaz, hogy a Bajnokok Ligája döntőjében nyerni tudtunk ellenük, és ugyanolyan akarattal akarunk nyerni most is. Tetszik, ahogyan a Liverpool játszik a támadó harmadban, három nagyon jó támadójuk van”.

Felállás
“A csapat jól teljesít négy és öt védővel is. Alkalmazkodunk ahhoz, amit az edző kér tőlünk. Jó szériában vagyunk, vereség nélkül. Az a fontos, hogy válaszoljunk arra, amit az edző kér tőlünk. Nem számít, hogy milyen rendszerben játszunk, az a fontos, hogy mindent beleadjunk annak érdekében, hogy jó eredményt érjünk el”.

Saját szerepe
“Nagyon fontosnak érzem magam, sok meccset játszottam a csapatban. Ha választanom kellene egy kedvenc szezont, ez lenne az. Fontosnak érzem magam, boldog vagyok minden alkalommal, amikor a pályára léphetek, és magabiztos is vagyok ott. Hosszú ideje nem éreztem így magam. Ki fogom hozni ebből a legtöbbet. Egy álom itt játszani ebben a csapatban. Szeretnék hosszú ideig itt lenni, és a pályán meghálálni a belém fektetett bizalmat”.

Szerződés
“Egyeztetni fogunk nyáron a klubbal, az edzővel és a családommal, ez normális dolog. Boldog vagyok itt. Ezen kívül még egy szezonig szól a szerződésem, és egyelőre nem beszéltünk a klubbal a továbbiakról. A játékra összpontosítok és arra, hogy jól teljesítsek. Később pedig meghozom majd a számomra legjobb döntést”.

Különleges este
“Nem érdekel minket, hogy ki a favorit, mindent bele fogunk adni a szurkolókért. Tudjuk, hogy mit jelent a Real Madridot képviselni az ilyen meccseken”.

Sergio Ramos
“Sergio a csapattársam és a barátom. Nyilvánvaló, hogy nem boldog most, mert sérült és senki nem szeret sérülésekkel bajlódni a szezon ilyen fontos szakaszában. Szeretnénk, ha mihamarabb visszatérhetne, mert fontos játékos. A klubnak az lenne a legjobb, ha maradna a csapatban, és Ramosnak is az lenne a legjobb, ha maradna a Real Madridban”.

“Most aláírnám, ha a Real Madridból vonulhatnék vissza. Egy álom lenne itt befejezni a pályafutásomat. Mindig szezonról-szezonra gondolkozok csak, és egyeztetek az edzővel. Ha nehéz lenne a dolgom itt, akkor talán más döntést hoznék. Labdarúgóként nem mondanék nemet arra, hogy egy másik bajnokságban is játsszak, de jelenleg jól vagyok és boldog vagyok itt. Nyáron meghozom a lehető legjobb döntést”.

Felkészülés
“Ezen a szinten az egyenes kieséses szakaszban nagyon fontos a mentális felkészülés. Ezek a meccsek az apró részleteken dőlnek el, és a fejed megviccelhet téged ilyenkor, jó és rossz értelemben is. Kilencven percen át kell koncentrálnod, és törekedned kell arra, hogy jobban teljesíts, mint az ellenfeled”.
 
Változások a kijevi döntő óta
“Azóta már megnyerték a Bajnokok Ligáját, mi pedig elveszítettük Cristiano Ronaldo-t. De a két csapat között nincs olyan nagy különbség, ez sok éven át bebizonyosodott. Arra összpontosítunk, hogy megnyerjük a holnapi meccset, és ehhez nagyszerű keretünk van”.

Utánpótlás
“Az utánpótlásban nevelkedtem és spanyol vagyok, egy ilyen játékost pedig minél tovább a Real Madridnál tartanék. Sok mindent nyertünk, és az a jó, hogy sok spanyol és saját nevelés is van most a keretben. Ez a döntés sem rajtunk, játékosokon múlik. Én csak a legjobbat kívánom a csapatnak”.

Válogatott
“Luis Enrique döntése volt, hogy Sergio játszott pár percet az utolsó válogatott meccsen. Nem szokatlan dolog, ha egy játékos ilyenkor megsérül, az ilyesmi megesik, de játékosként persze szeretnénk, ha soha nem sérülnénk meg. Nagyon izgatott vagyok a válogatottba való visszatérés kapcsán. Nagyszerű formában vagyok, és vártam, hogy bekerüljek a legutóbbi keretbe, de ez nem az én döntésem. Folytatnom kell a munkát, és meg kell mutatnom, hogy mire vagyok képes. Remélem, hogy az edzőnek megváltozik majd a véleménye, és a következő keretben már ott lehetek”.
 
Nyomás
“Az edző pár mérkőzéssel ezelőtt elmondta, hogy jogunk van harcolni a bajnoki címért. Három pontra vagyunk a tabella első helyezettjétől, és még sok pontért játszhatunk. Tiszteletet akarunk. A Real Madridban a nyomás a mindennapok része. Tudjuk, hogyan kell kezelni, és amikor ilyen fontos szakaszhoz érkezik a szezon, arra törekszünk, hogy az idény végén trófeát nyerhessünk”.

Teljes menetrend