Fejléc kép
Fórumajánló
Valdano: “Mikor a Bernabéu elkészül, az Anfield fog egy edzőpályának tűnni”
2021-04-10 11:27 ___Samy___ managingmadrid.com
Valdano: “Mikor a Bernabéu elkészül, az Anfield fog egy edzőpályának tűnni” Nyilatkozatok

Jorge Valdanónak nem tetszett Jürgen Klopp azon kijelentése, hogy az Alfredo Di Stéfano stadion egy edzőpályához hasonlít.

Jorge Valdano, a Real Madrid korábbi játékosa, edzője és sportigazgatója az Onda Cero spanyol rádió vendége volt a Liverpool elleni mérkőzést követően. Az ékesszóló argentintól megkérdezték, hogy mégis mi a véleménye Jürgen Klopp kijelentéseiről. A Liverpool edzője messze állt a hízelgő kijelentéstől, mikor a Di Stéfano stadionról volt szó a mérkőzés előtt és után egyaránt: “Ez egy furcsa este volt a stadion és a helyzet miatt, de legalább az Anfield egy rendes stadion – az jó lesz nekünk”, mondta Klopp a lefújást követően.

Nos, Valdano sem fogta vissza magát a válasszal: “A Real Madrid nem az előnyszerzés miatt játszik Valdebebasban. Többet veszítenek, mint nyernek a helyszín változtatással. Mikor a Bernabéu elkészül, az Anfield fog egy edzőpályának tűnni.”

Klopp kritikát kapott a tiszteletlenség és a bizarr kifogások miatt a mérkőzést követően. Pimasz viccként, a Di Stéfanót építő csapat Jürgen Kloppnak egy 3D-s modellt küldött a stadionról. Lehet, hogy a német szakember csak megpróbálta levenni a nyomást és a kritikát a játékosairól, de ahogyan ezt tette, nem nyerte el mindenki tetszését.

Teljes menetrend