Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-04-11 01:39 e.gergo realmadrid.com
Benzema zsinórban hetedik bajnoki meccsén eredményes Érdekességek, statisztikák

Az FC Barcelona elleni fantasztikus sarkazós találatával immár zsinórban hetedik spanyol bajnoki mérkőzésén volt eredményes a Real Madrid francia csatára, Karim Benzema.

Karim Benzema a remek szériát a Getafe ellen indította, a 2-0-ra megnyert találkozó első gólját szerezte a francia csatár azon az összecsapáson. A következő áldozat a Valencia volt, ahol szintén a csapat első gólját szerezte egy szintén 2-0-s madridi siker alkalmával. A csapat következő bajnokiján a Valladolid ellen Benzema nem lépett pályára, ahogyan a Sociedad elleni meccset is ki kellett hagynia izomsérülés miatt. A városi rivális Atlético Madrid ellen aztán visszatért, és folytatta is jó szériáját, egy pontot szerezve a csapatnak a 88. percben (1-1).

A francia támadó ezután az Elche ellen duplázni tudott (2-1) amivel meg is nyerte csapatának a mérkőzést, és a Celta Vigo ellen sem állt meg két gólig a csatár (3-1). A bajnokság 29. fordulójában megrendezett Eibar elleni összecsapáson a csapat második, egyben utolsó gólját szerezte (2-0), április tizedikén este pedig a Barcelona hálóját is megzörgette Karim – ezzel már zsinórban hetedik bajnoki mérkőzésén volt eredményes.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend