Fejléc kép
Fórumajánló
Újabb LaLiga fordulók dátumai lettek hivatalosak
2021-04-12 21:52 d.gergo laliga.es
Újabb LaLiga fordulók dátumai lettek hivatalosak Spanyol Bajnokság

A LaLIga hivatalos weboldalán már megtalálható négy olyan forduló kezdőrúgásai is, amelyek eddig még nem voltak ismertek. A sorsolásban ezúttal a 32., a 34., a 35. és a 36. forduló került sorra.

A Real Madrid a spanyol bajnokság 32. játéknapján a Real Betis csapatát fogadja majd, a mérkőzést pedig április 24-én, szombaton este 21:00-tól játsszák majd a felek. Az már korábban hivatalossá vált, hogy a 30. fordulóban lejátszott El Clásico után a 33. forduló összecsapásai következnek majd a Real Madrid számára előre hozva az amúgy másfél héttel később esedékes, Getafe elleni idegenbeli meccset.

A 34. fordulóban a Real Madrid az Osasuna ellen játszik a Di Stéfano stadionban május elsején, szombaton este kilences kezdéssel. A 35. játéknap igazi csemegét tartogat majd a LaLiga és a Real Madrid követői számára, a spanyol fővárosi alakulat a Sevilla egyesületét fogadja majd hazai pályán május kilencedikén, vasárnap este 21:00-s kezdéssel.

A 36. játéknap egy idegenbeli meccset tartogat Zidane csapata számára, a Real Madrid május 13-án, csütörtök este 22:00-kor kezdi majd meccsét a Granada otthonában ebben a fordulóban. A LaLiga közleményeiben fenntartja a jogot a változtatásra, de jelen állás szerint úgy fest, az utolsó két forduló kivételével minden bajnoki meccs kezdőrúgása ismertté vált már. A 37. fordulóban a Bilbao, a 38. fordulóban pedig a Villarreal lesz majd a Real Madrid ellenfele.

A meccsek kezdőrúgásait nyomon követhetitek folyamatosan frissülő mérkőzésnaptárunkban is, ahol a televíziós közvetítéseket is feltüntetjük az egyes mérkőzések adatlapján.

Teljes menetrend