Fejléc kép
Fórumajánló
A terv az, hogy Fede is játszik holnap
2021-04-13 09:16 ___Samy___ marca.com
A terv az, hogy Fede is játszik holnap Bajnokok LigájaSérülések, eltiltások

Fede Valverde sérülten fejezte be az El Clásicót, és versenyt fut az idővel, hogy bevethető állapotban legyen a Liverpool elleni mérkőzésig.

Az uruguayi középpályás teljes értékű edzésmunkát már a Barcelona elleni mérkőzés óta nem tudott teljesíteni. Egy különleges edzéstervet követ, ami segít neki a fájdalom csökkentésében. Azonban az sincs kizárva, hogy fájdalomcsillapítóval beinjekciózva fog pályára lépni. A hírek szerint a Fede tudja, hogy a sok hiányzó miatt nagyon fontos lenne az, hogy pályára lépjen, és hajlandó is kockáztatni az injekciókkal.

Azok a játékosok, akik kezdők voltak az El Clásicón, regeneráló edzésen vettek részt vasárnap, amin Valverde nem túl meglepő módon nem volt ott. Viszont Hazard részt tudott venni ezen, mégsem került be az utazó keretbe.

Dani Carvajal egyedül dolgozott, a tervek szerint a Cadiz ellen térhet vissza. Raphael Varane még mindig karanténban van a pozitív covid tesztje miatt, míg Sergio Ramos és Lucas Vázquez továbbra is a felépülésükkel foglalatoskodnak.

Teljes menetrend