Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane: “Készen állunk a visszavágóra”
2021-04-13 20:58 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Készen állunk a visszavágóra” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Negyeddöntő, visszavágó 2021 ÁPR 14 (szerda) 21:00 Anfield 0-0

A Real Madrid szerda este a Liverpool otthonában lép pályára a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján. A találkozó előtt Luka Modric és Zinedine Zidane álltak a sajtó rendelkezésére, a francia szakember nyilatkozatát pedig már olvashatjátok is alább:

Taktika
“Tudjuk, milyen meccset kell majd játszanunk. Biztosan lesznek nehézségek, de folytatni fogjuk az eddigi munkát. Versenyeznünk kell, jól kell támadnunk és védekeznünk. Készen állunk a visszavágóra”.

Teljes gőzzel előre
“Nem fogunk tartalékolni, ha a Real Madrid pályára lép, azt azért teszi, hogy megnyerje a meccset. Holnap is ugyanolyan erőfeszítéseket teszünk majd, mint az első meccsen vagy a Barcelona ellen. De hozzá vagyunk már ehhez szokva. Nagyon sokat vesz majd ki belőlünk ez az összecsapás, de bejuthatunk vele az elődöntőbe, és hajtanunk kell amíg csak bírjuk. Sokan kiestek a sorainkból a szezon során, de tovább kell lépnünk. Felkészültek vagyunk”.

Erőnlét
“Az erőnlét és a csapat hangulata kéz a kézben járnak. Jól vagyunk. Szeretnénk egy újabb nagyszerű meccset játszani, mert szükségünk van erre ahhoz, hogy bejussunk a következő körbe. Az a legfontosabb most, hogy a csapat felkészült és hogy meg fogjuk próbálni megnyerni a meccset”.

Sérülések
“A nehézségek során ez a csapat mindig összeáll, és megmutatja mire képes. Jobb szerettem volna persze, ha mindenki bevethető, de azokkal dolgozunk akik velünk tudnak lenni, és nagyszerű meccset akarunk velük játszani. Sok okból kifolyólag különös ez a szezon, de nem tudunk változtatni semmin. Csak annyit tudunk tenni, hogy igyekszünk feltöltődni a meccsek között. Folytatni fogjuk a munkát. Mindkét sorozatban életben vagyunk, és a végsőkig fogunk próbálkozni”.

Anfield szurkolók nélkül
“Hazai pályán is szurkolók nélkül játszunk. Ez most a helyzet, bár reméljük, hogy a jövőben visszatérhetnek majd a lelátóra”.

Bajnokok Ligája vagy bajnokság
“Nem fogunk egyet választani. Folytatni akarjuk a munkát, amit eddig végeztünk. Holnap újabb mérkőzés vár ránk, és most csak erre gondolunk. Szeretnénk versenyezni és bejutni a következő fordulóba”.

Valverde felépülése
“Felépült, és száz százalék, hogy a csapattal lesz. Meglátjuk majd, hogy holnap milyen módon veszi majd ki a részét a meccsből, de az biztos, hogy felépült”.

Odriozola
“Keveset játszott a szezon során, de kiveszi a részét a munkából, és legutóbb a Barcelona ellen is pályára lépett. Meglátjátok majd holnap, hogy játszani fog-e vagy sem. Nem fogok ezzel kapcsolatban most semmit mondani”.

Teljes menetrend