Fejléc kép
Fórumajánló
Klopp bocsánatot kért
2021-04-14 12:32 ___Samy___ marca.com
Klopp bocsánatot kért Bajnokok Ligája

A Liverpool német edzője a tegnapi sajtótájékoztatón bocsánatot kért a Real Madrid szurkolóktól a korábbi kijelentése miatt, illetve elmondta, hogy Vinícius Jr. és Toni Kroos egyaránt lenyűgözik őt.

“Az emberek olyan nagy zajt csapnak emiatt a dolog miatt (Klopp szerint a Di Stéfano stadion olyan, mint egy edzőpálya). Nem akartam tiszteletlen lenni. Ha ők úgy gondolják, hogy a Di Stéfano az a stadion, ahol játszani szeretnének, az tökéletesen megfelel a számomra is. Az egész idényt ott játsszák le. Ismerem a helyzetet, hogy a Santiago Bernabéut renoválják, vagy nem is tudom pontosan mit csinálnak vele.”

“Ez mind rendben van. Viszont sztorit csinálni abból, amit mondtam egy nagy vicc, hogy őszinte legyek. Ha valaki úgy gondolja, hogy tiszteletlen voltam, attól elnézést kérek. Nem állt szándékomban.”

Ezt követően a Real Madrid fiatal szélsőjét, Vinicius Jr-t méltatta, akinek a teljesítményén egyáltalán nem lepődött meg.

“Vinicius Jr. nem meglepett, hanem lenyűgözött. Ő nyilvánvalóan egy kiemelkedő tehetség. Mindenki tudta ezt róla, mielőtt a Real Madrid leigazolta, de azóta nyilvánvalóan jobb lett…”

“Az egyik góljánál (a második) védekezhettünk volna jobban is, a másiknál (az első) pedig egy nagyszerű hosszú indítás volt egy nagyszerű átvétellel és befejezéssel. Igyekeztünk elkerülni az irányába történő passzokat, ami valójában nagy feladat, de igen…lenyűgözött, nem meglepett.”

Klopp ezután honfitársáról, Toni Kroosról mondott egy néhány szót. A dicséret ezúttal sem maradt el.

“Hosszú, hosszú ideje ő a német futball egyik legnagyobb tehetsége. Már fiatalkora óta egy nagyszerű játékos. Hihetetlenül játszott a Bayernben, aztán hozott egy bátor döntést és a Real Madridhoz igazolt, ahol a világ egyik legsikeresebb klubfutballistája és vb-győztes lett. Egyértelműen sikeres karrierje volt eddig, és még sok van benne.”

“Kedves ember, nem igazán ismerjük egymást személyesen, de nyilvánvalóan nagyra becsülöm és csodálom, mert ő egy csodálatos futballista. Nagyon nehéz őt levédekezni, mert mélységből is képes megváltoztatni a mérkőzést. Őszintén szólva ez egy szép csomag.”

A Liverpoolnak ismét egy nagy csodát kell tennie, ahogy azt tették tavaly a Barcelona ellen, de a német edző szerint ez most nagyon nehéz feladat lesz a szurkolók nélkül.

“Ha 3-1-es hátrányban vagy, akkor úgy tűnik, hogy már nincs sok veszíteni valód, de megpróbáljuk és mindent beleadunk. Most ez a feladat, ezt kell tennünk. Az első meccsen jobbak voltak, és mi nem voltunk olyan jók, mint szerettünk volna, de ez még csak első félidő.”

“Az eredmény az probléma, akárcsak az ellenfél minősége. Azonban van még egy gond – nincsenek szurkolók a stadionban. Nekünk kell létrehoznunk a saját légkörünket.”

Teljes menetrend