Fejléc kép
Fórumajánló
A Chelsea lesz a Real Madrid következő ellenfele a Bajnokok Ligájában
2021-04-15 08:07 d.gergo
A Chelsea lesz a Real Madrid következő ellenfele a Bajnokok Ligájában Bajnokok Ligája

A mérkőzések hivatalos dátumait ide kattintva találjátok!

A Real Madrid egy győzelemmel és egy gól nélküli döntetlennel zárta a Liverpool elleni Bajnokok Ligája párharcot a sorozat negyeddöntőjében – a továbbjutást követően a Chelsea lesz a következő ellenfél a torna elődöntőjében.

A Chelsea a Porto ellen jutott tovább a legjobb négy közé, az angolok elleni első mérkőzés a Di Stéfano stadionban kerül majd megrendezésre, a visszavágót pedig idegenben játssza majd a spanyol fővárosi alakulat. Az első mérkőzés időpontja április 27-én vagy 28-án lesz (pontos sorsolás a cikk megírásának pillanatában még nem ismert*), a visszavágóra pedig május elején, negyedikén vagy ötödikén kerül majd sor.

Az elődöntő győztese a másik ágról a Paris Saint-Germain – Mancheser City párharc győztesével játszhatja majd a döntőt a törökországi Atatürk Olimpiai Stadionban, Iszatmbulban, május 29-én.

*Frissítés (09:50): Cikkünket frissíteni tudjuk a mérkőzések hivatalos dátumaival, miután a Real Madrid hivatalos weboldalán is bevésték a dátumokat a naptárba. Az első mérkőzés április 28-án, szerdán este 21:00-kor, a visszavágó pedig május negyedikén, kedden este 21:00-kor kezdődik majd. Változás esetén külön cikkben tájékoztatjuk olvasóinkat a kezdőrúgások pontos időpontjairól.

*Frissítés (11:15): Az UEFA honlapján pont ellenkezőleg kerültek naptárba az elődöntők időpontjai, ami alapján a realmadrid.com is frissítette a feltöltött dátumokat. A helyes dátumok tehát a következők: április 27 és május 5, este 21:00.

Teljes menetrend