Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-04-15 07:35 e.gergo realmadrid.com
Casemiro: A kemény munka döntötte el végül a párharcot Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Negyeddöntő, visszavágó 2021 ÁPR 14 (szerda) 21:00 Anfield 0-0

A Liverpool elleni továbbjutás után a mérkőzés legjobb játékosának választott Casemiro is nyilatkozott és értékelte az angolok elleni meccset:

„Tudtuk, hogy kemény lesz, mert ismerjük a Liverpool játékát. Tudtuk, hogy nagy intenzitással fognak játszani, és hogy nehéz lesz ellenük úgy, hogy hazai pályán játszanak. De a csapat nagyon jól teljesített, és ez a kulcs a trófeákhoz vezető úton. Minden játékosunk keményen dolgozott, ezen múlott minden”.

„Az volt a tervünk, hogy ugyanúgy közelítjük meg a meccset, mint bármelyik másik mérkőzésünket. A hazai pályán elvégzett munka nagyon fontos volt, de itt is a győzelemért játszottunk. A Liverpool keretében nagyszerű játékosok szerepelnek, és remek edzőjük is van. De a kemény munkánk létfontosságú volt, és végül ez is döntötte el a párharcot”.

„A Chelsea elleni meccs már egy elődöntő lesz, ahol nincsenek favoritok. Tudjuk, hogy kemény mérkőzésre kell számítanunk majd, de egyelőre csak a következő bajnoki mérkőzésünkre összpontosítunk”.

„Sokszor nem tudhatod, hogy mikor lesz lehetőséged bizonyítani a pályán. Az amúgy kevesebb lehetőséget kapó játékosok is bizonyították az utóbbi mérkőzéseken, hogy készen állnak a Real Madridban játszani. Nehéz itt játszani, de mindenki felkészült rá. Nagy hiányzóink voltak mostanában, Ramos és Varane is kulcsjátékosok, de a többiek is megmutatták most, hogy képesek játszani”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend