Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-04-19 08:22 e.gergo realmadrid.com
Marcelo: „Nem két pontot veszítettünk, hanem egy pontot nyertünk” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 33. forduló 2021 ÁPR 18 (vasárnap) 21:00 Coliseum Alfonso Pérez 0-0

A Getafe elleni döntetlen után Marcelo, valamint a mérkőzés emberének választott és számos nagy védést produkáló Thibaut Courtois is nyilatkozott.

Marcelo

„Nagyon nehéz meccs volt, és tudtuk, hogy erre számíthatunk. Nem két pontot veszítettünk, hanem egy pontot nyertünk. Sokat birtokoltuk a labdát, és helyzeteket alakítottunk ki. Nincs idő a pihenésre, a sok játékpercet kapó játékosok alig pihentek eddig. De továbbra is bele kell adnunk mindent, így működik a labdarúgás”.

Harc a bajnoki címért
„Minden ellenfelünkre fontos mérkőzések várnak még. Nekünk pihennünk kell, keményen kell dolgoznunk az edzéseken, és minden mérkőzésre a legjobb formánkban kell érkeznünk, mert a bajnokság ezt követeli meg tőlünk. Nem tudjuk, hogy ki fog nyerni, amíg vége nincs a szezonnak. Mindig arra törekszünk, hogy minden tornát megnyerjünk amiben részt veszünk, ez a klub vérében van”.

Saját szerepe
„Én nem úgy látom, hogy másodlagos szerepem lenne. Kiveszem a részemet a munkából, akár sok percet kapok, akár keveset. Én vagyok az egyik kapitány. Keményen kell dolgoznom minden nap, és tanítanom kell a fiatalokat arra, hogy nem szabad feladni. Keményen dolgozok annak érdekében, hogy visszatérjek a legjobb formámhoz. Szükségem van a játékidőre, és ma szerencsés voltam, hogy ott lehettem a pályán. Dolgozni fogok azért, hogy több percet kaphassak. Szeretem a kihívásokat, és folytatni kell a harcot”.

Courtois

„Kicsit csalódott a csapat, hogy csak egy pontot tudtunk szerezni, mert szerettünk volna nyerni. Az első félidőben szenvedtünk a labdabirtoklással, a szünet után ebben a tekintetben fejlődni tudtunk. De nem találtunk területet. A bajnoki versenyfutás nehéznek bizonyul. Nem egyszerű a helyzet, nagyon sok meccse van a csapatoknak. Száraz volt a pálya, és emiatt nehéz volt járatni a labdát. Voltak ugyan helyzeteink, de nem tudtuk őket gólra váltani. Volt pár jó védésem, különösen a szünet után. Pozitív dolog, hogy nem kaptunk gólt, de csalódottak vagyunk, amiért nem tudtuk megszerezni a győzelmet”.

„El kell ismerni az utánpótlás játékosok erőfeszítéseit. Például Blanco és Arribas tegnap a Castilla-ban is játszottak, és a meccsek nagy tempóban mennek. Nagyon jól teljesítettek. Victor Chust is jó teljesítményt nyújtott. Jó látni, hogy az akadémiáról érkező játékosok is játszanak az első csapatban”.

„A keret erősségei a problémás időszakokban tűnnek ki a leginkább. Nem fogunk a hiányzók miatt duzzogni, folytatnunk kell a munkát. Okkal van itt minden játékos a Real Madridban”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend