Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane: “Nem fogjuk feladni”
2021-04-19 08:06 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Nem fogjuk feladni” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 33. forduló 2021 ÁPR 18 (vasárnap) 21:00 Coliseum Alfonso Pérez 0-0

A Real Madrid két pontot hullajtott a spanyol bajnokság 33. játéknapján, így a bajnoki címért folytatott harc már a másik éllovas csapatok teljesítményén is nagyban múlik a hátralévő fordulók során. Zidane mérkőzés utáni nyilatkozata:

Foghíjas keret
“Gratulálnom kell a játékosoknak, mert nem volt könnyű ez. Nagyon jól védekeztünk, a támadásokból pedig hiányzott valami. Folytatnunk kell a munkát, mert sok pont forog még kockán, és meg is próbáljuk megszerezni őket”.

A Getafe, valamint Mariano lesgólja
“A Getafe jól játszott és megnehezítette a helyzetünket. Keményen harcoltak és a végsőkig nyomtak. Egy újabb pontot szereztünk, és folytatnunk kell a munkát. Nem fogjuk bedobni a törölközőt. A játékvezetőre nincsen megjegyzésem. Döntenie kellett a meccs elején, és úgy döntött, hogy Mariano lesen volt”.

Hiányzók
“Folytatni fogjuk, nincsenek határai annak, amit képesek vagyunk elérni. El fogunk érni valamit, és harcolni fogunk a szezon végéig. Jó szellemben van a csapat. Pihennünk kell, és tovább kell haladnunk. Sok a hiányzó a keretből, de nem mi vagyunk az egyetlen csapat ilyen problémákkal. Sok csapat szenved hasonló sorsban, mint mi”.

Utánpótlás játékosok szerepe
“Fényes jövő áll előttük. Nagyon jó játékosok, akik nagyon fegyelmezettek is. Chust igazán jó teljesítményt nyújtott ma. Blanco is debütált a csapattal, ami pedig Arribast illeti, őt ismertük már korábbról. Az utánpótlás játékosok mindig ott vannak a válogatásban. Mendy és Valverde az utolsó pillanatban került ki a keretből, és eszerint kellett megszerveznünk a dolgokat. Blanco játszott tegnap is a Castillában, de ennek ellenére kiváló volt, mikor pályára lépett”

Teljes menetrend