Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-04-22 08:25 e.gergo
Odriozola: „Tökéletes volt az edző terve” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 31. forduló 2021 ÁPR 21 (szerda) 22:00 Estadio Ramón de Carranza 0-3

A Cádiz elleni mérkőzés lefújása után a Real Madrid csapatkapitánya, Marcelo, valamint az egy gólt szerző Álvaro Odriozola is értékelte az esti meccs történéseit.

Odriozola

Hozzáállás
„A győzelemért jöttünk ide, és ez a meccs elejétől kezdve egyértelmű volt. Úgy alakultak a dolgok, ahogyan szerettük volna, és briliáns győzelmet arattunk kapott gól nélkül. Alig egy hónap van hátra a szezonból, és meg kell mutatnunk, hogy meg akarjuk nyerni a bajnoki címet. Így kell folytatnunk”.

Munka
„Minden játékos mögött hatalmas mennyiségű munka van. Kemény szezon volt az én esetemben, voltak sérüléseim amik miatt a szezon több mint felét ki kellett hagynom. Nagyon nehéz újra formába lendülni, és megtalálni az önbizalmat ahhoz, hogy a legjobb játékodat tudd mutatni. Minden mérkőzésre 200 százalékosan kell odatenned magad. Ma gólt szereztem és jól játszottam, ami fantasztikus érzés. Nagyon boldog vagyok”.

Támadó szellem
„A meccs legelejétől kezdve az volt az edző célja, hogy Marcelo és én felmenjünk a támadásokkal, és meg tudjuk mutatni a legjobb arcunkat a pályán. A három belső védős rendszer lehetővé teszi, hogy a széleken előrébb tudj menni. Tökéletes volt az edző terve. Ebben a szellemben fogjuk folytatni”.

Marcelo

Taktika
„Sikerre éhesen léptünk pályára, és jó teljesítményt akartunk nyújtani, hogy megnyerhessük a meccset. Nyomást gyakoroltunk az ellenfélre, jól ment a labdák visszaszerzése. Ez volt a taktika egyik kulcs eleme. Tudjuk, hogy a spanyol bajnokságban nincsenek könnyű mérkőzések. A mai nem tűnhetett talán olyan nehéznek, mint más mérkőzések, de nagyon jól is játszottunk”.

Koncentráció
„Nagyon keményen dolgozik a csapat. Oda kell figyelnünk rá, hogy a mérkőzés teljes egészében összpontosítsunk. Tudjuk mi a dolgunk a meccseken, jól kell dolgoznunk és jó úton is haladunk. A végsőkig harcolunk. A Real Madrid soha nem adja fel, és most legalább este a tabella éléről térhetünk nyugovóra. Harcolni fogunk tovább, és igyekszünk nem veszíteni több pontot”.

Benzema
„Karim sokat segít nekünk, minden meccsen sokat ad a csapatnak. Tudjuk, hogy nagyszerű képességekkel rendelkezik, és ezeket ki is kell használnunk”.

Chelsea
„Készen állunk a meccsre, és az a célunk, hogy bejussunk a döntőbe. Most az elődöntőben játszunk, meg kell próbálnunk a továbbjutást, és élveznünk kell ezt a lehetőséget”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend