Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-04-22 08:10 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Nagyon fontos pontot szereztünk” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 31. forduló 2021 ÁPR 21 (szerda) 22:00 Estadio Ramón de Carranza 0-3

Zidane sajtótájékoztatója a Cádiz elleni háromgólos győzelem után:

Bajnoki esélyek
„Mindkét versenysorozatban életben vagyunk még, és folytatni fogjuk a munkát. Három nagyon fontos pontot szereztünk itt, amik versenyben tartanak minket. De hosszú még az út előttünk”

Cádiz
„Nagyon fontos volt most jól kezdeni a meccset. Ha félidőben már 3-0 az állás a javadra, akkor már egészen másképp tudod menedzselni a csapatot, és ezt is tettük. Jó győzelem volt, meggyőző. Komolyan játszottunk, és elégedett vagyok a játékosaimmal. Újabb három pontot szereztünk, holnap pedig tudunk kicsit pihenni, mert szombaton játszunk legközelebb”.

Három belső védő
„Három védővel játszottunk, hogy Marcelo és Odriozola személyében támadóbb széleink lehessenek. Nagyon jól működött. Mindenkinek lehet véleménye a felállásról, de számunkra az a fontos, hogy hogyan támadunk és védekezünk. Jól védekeztünk ma. Három mérkőzés óta nem kaptunk gólt, és ennek örülök”.

Rotálás
„Minden játékos megérdemli az elismerést. Voltak hiányzóink a vírus, a sérülések és egyéb okok miatt, de minden játékos összpontosított és alkalmazkodott a rendszerhez. Három védővel kezdtünk, aztán Carvajal és Miguel érkezésével átálltunk 4-3-3-ra. Minden játékosra szükségünk lesz a szezon végéig”.

Benzema
„Nagyon örülök a teljesítményének. Tudjuk, hogy milyen fontos ő a csapat számára, és nem csak a góljai miatt. Játszatja a társait maga körül. Élvezzük nézni a játékát, és remélem hogy ezt még sokáig folytathatjuk”.

Modric kiesése a meccs előtt
„Érzett valamit a hátában, de nem gondolom, hogy bármi komoly lenne. Meglátjuk majd, hogy holnap hogyan érzi magát. Remélem rögtön vissza is tud csatlakozni a csapathoz”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend