Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane: “Furcsa ez a szezon, de nem panaszkodhatunk”
2021-04-23 23:13 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Furcsa ez a szezon, de nem panaszkodhatunk” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 32. forduló 2021 ÁPR 24 (szombat) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 0-0

Zinedine Zidane megtartotta szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját, ezúttal a spanyol bajnokság 32. fordulójában megrendezésre kerülő, Betis elleni mérkőzés volt a középpontban!

“Tudjuk, hogy holnap meccsünk van, és sikerült jól kipihennünk magunkat rá. Egy nagyon jó és erős csapat ellen lépünk majd pályára, akik szép focit játszanak. Készen állunk rá, hogy nagyszerű teljesítményt nyújtsunk, és szeretnénk az eddig bejárt úton folytatni a munkát. Kemény meccsek várnak ránk, és szeretnénk holnap is jól kezdeni, aztán pedig kilencven percen át magas szinten játszani”.

“Készen állunk arra, hogy jó teljesítményt nyújtsunk. Egy jó csapat ellen lépünk majd pályára. Tudjuk, hogy ki lesz az ellenfél, és a legjobb formánkban kell lennünk ahhoz, hogy meg tudjuk szerezni a három pontot. Ezt fogjuk megcélozni”.

Nehéz bajnokság
“A bajnokság mindig nehéz. Mindig is azt vallottam, hogy a spanyol bajnokság nagyon versenyképes liga. Harmincnyolc mérkőzést kell lejátszani, és nem könnyű a torna. Szerintem hosszú ideje ez az egyik legjobb bajnokság. De mindenképpen megpróbáljuk majd megnyerni”.

Saját jövője
“Csak a mindennapi unka foglalkoztat, nem tudom hogy mit hoz majd a jövő egy hónap múlva. Szeretnénk jól befejezni a szezont, aztán majd beszélhetünk a jövőről. A mindennapi munkára összpontosítunk, és főleg a következő, holnapi meccsünkre”.

A keret
“Nagy keretünk van, jó adottságokkal. Sok sérültünk volt, és a vírus miatt is sokakat mellőzni kellett. Furcsa ez a szezon, de nem panaszkodhatunk. A labdarúgásra kell összpontosítanunk, és arra, hogy kihozzuk a helyzetből a lehető legtöbbet”.

Hiányzók és visszatérők
“Kroos kihagyja a mérkőzést, Modric pedig visszatér. Egy jó hír és egy rossz. Hazard a keretben van, ami szintén jó hír”.

Bajnokok Ligája elődöntő
“Holnap a bajnokságban játszunk, utána lesz időnk majd az elődöntőre összpontosítani. Jelenleg nem az foglalkoztat. Sokat beszélnek erről mostanában, de le fogjuk játszani az elődöntőt, mert jogunkban áll. A játékvezető is a foci érdekeit fogja majd figyelembe venni. Nevetséges a helyzet, nem is fogok most belemenni. De annyit el tudok mondani, hogy készülni fogunk a Bajnokok Ligája elődöntőjére”.

Saját nevelésű játékosok
“Mindig keményen dolgoznak az utánpótlásból érkező játékosok, mint Lucas és Nacho, csak hogy említsek néhány nevet. Ők is az utánpótlásból érkeztek, és most az első csapatban szerepelnek. Nagyon keményen dolgoznak, és mindig készen állnak a játékra”.

Sergio Ramos
“Szerintem jól van fejben. Voltak nehézségei, de most sokkal jobban van. Újra a pályán dolgozik, de még nem együtt a csapattal. Hamarosan visszatér hozzánk. Mindig szeretnénk, ha ő is a részese lenne a csapatnak. Lassan felépül, pár edzésre szüksége van még”.

Mendy felépülése
“Nem lesz bevethető holnap. Lassan kell haladnunk előre. Remélem, hogy kedden velünk lehet már, de holnap nem lesz keretben. Nem kell sokat várni már, napok kérdése a visszatérése”.

Florentino Pérez
“Alkalmanként beszélünk, néha megnézi a csapatot, ebben nem változott semmi. Tudjuk, hogy hol van most, és a klub elnökeként azt szeretné ő is, ha mi csak a holnapi meccsre összpontosítanánk”.

A Bordeaux pénzügyi nehézségei
“Nehéz időszakot élünk, de remélhetőleg nem teszik őket alsóbb osztályba emiatt. Nehéz helyzet, és minden történés furcsa. Jó emlékeim vannak korábbi játékosként onnan. Remélhetőleg megfordul majd a helyzet, én támogatom a klubot, mindig helyük lesz a szívemben és mindig támogatni fogom őket”.

Teljes menetrend