Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane: “Nehezen találtuk a ritmust”
2021-04-25 10:09 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Nehezen találtuk a ritmust” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 32. forduló 2021 ÁPR 24 (szombat) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 0-0

A francia szakember értékelése a Real Madrid újabb bajnoki döntetlen mérkőzését követően:

“Hiányzott egy kis agresszió, és elvesztettünk két pontot. A védelmünk jó volt, de kicsit szenvedtünk a támadásoknál. Különösen a meccs elején nehezen találtuk a ritmust, és sok labdát adtunk el. Valami hiányzott ma, nem voltunk pontosak elől”.

“Az a terv, hogy Mendy és Kroos visszatérhessenek a Chelsea elleni meccsre, de meglátjuk majd, hogy hogyan lesznek holnap. Most regenerálódnunk kell, és a keddi mérkőzésre kell összpontosítanunk. A bajnokságban is van még hátra öt forduló, hosszú még az út előttünk. Harcolni fogunk a végéig. Ha a mai lett volna az utolsó forduló, akkor elvesztek volna a bajnoki esélyek, de nem ez volt az utolsó meccs”.

“Nem értem, hogy a játékvezető hogyan hozza meg a döntéseit, de nem is ez a szakmám. Láttam a kezezést, de a bíró dolga, hogy megadja, és nem tette meg”.

“Hazard nagyon jól játszott, jól érzi magát én pedig örülök, hogy újra a pályán láthatom őt. Fontos, hogy újra velünk lehet. Minőségi játékos, és a szezon végéig igyekszünk annyira hasznát venni, amennyire csak lehet”.

“Meglátjuk majd, hogy Carvajal kezdeni tud-e kedden. Húsz percet játszott a múltkor, és ma is kapott pár percet. Jó formában van. Úgy tűnik, hogy mindenki jól van”.

“Jó formában vagyunk. A keddi meccs nehéz lesz a Chelsea ellen, ez lesz a szezon eddigi legnehezebb mérkőzése. Készen állunk a hasonló meccsekre. Ma hiányzott valami, és nem tudtunk nyerni, de a többi csapatnak is vannak hátra meccseik még”.

Teljes menetrend