Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-04-26 17:02 e.gergo realmadrid.com
Tuchel: Kötelességünk beleadni mindent a Real Madrid ellen Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Elődöntő, első mérkőzés 2021 ÁPR 27 (kedd) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 1-1

A Real Madrid elleni Bajnokok Ligája elődöntő előtt a Chelsea vezetőedzője is nyilatkozott:

Bele kell adni mindent
„Képesek vagyunk egy jó szintet hozni és konzisztens teljesítményt nyújtani a támadások, a védekezés és a kettő közti átmenet során is. Új ez az élmény és mindenki egységet alkotva veszi ki a részét, mert magas szinten kell játszanunk majd, ha tovább akarunk jutni a Real Madrid ellen. Nagy öröm számunkra, hogy egy ilyen nagy klub ellen játszhatunk, mint a Real Madrid. Ugyanakkor kötelességünk beleadni mindent, ami tőlünk telik”.

Ismét egy nagy csapat ellen bizonyíthatnak
„A csapat felkészült arra, hogy keményen dolgozzon és harcoljon. Ha futni kell, akkor futunk, ha pedig tartanunk kell a pozíciónkat, azt fogjuk tenni. Tapasztaltak vagyunk, részesei voltunk már kemény meccseknek, és úgy érezzük, hogy készen állunk erre is. Kovacic nem bevethető, de a többiek igen. Keményen kellett dolgoznunk a West Ham ellen a győzelemért, most pedig vár ránk pár igazán magas szintű mérkőzés. Európa legjobbjai ellen játszunk, de eddig jók voltunk az Atlético, a Liverpool, a Tottenham ellen… Most pedig ez jön”.

Hazard
„Nagyszerű játékos, kulcsszerepe volt sok éven át a Chelsea-nél, a világ egyik legnehezebb bajnokságában. Tisztelem őt, és fontos játékos a Real Madrid számára is. Ha játszik, és szerintem játszani fog, akkor biztosan bizonyítani akar majd. Nem tudom, hogy szeretném-e a pályán látni ellenünk, de a Real Madridnak nagyon jó képességű játékosai vannak, és akár tíz emberrel is képesek játszani”.

Védelem
„Az elkötelezettség a kulcs. A játékosoknak keményen kell dolgozniuk, segíteniük kell a társaikat, és mindent bele kell adniuk a saját posztjukon. Sokat beleadunk minden mérkőzésünkbe. Tudjuk, hogy a legjobban úgy tudunk védekezni, ha már egészen magasan letámadunk, tartjuk a labdát és jól felállunk a támadások elcsípéséhez. Elégedettek vagyunk a számainkkal, mert nagyon konzisztens teljesítményt nyújtunk”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend